Stiri

Horoscopul norocului: cat noroc ai in viata in functie de culoarea ochilor?

Horoscopul norocului: cat noroc ai in viata in functie de culoarea ochilor?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Horoscopul norocului: cat noroc ai in viata in functie de culoarea ochilor?icon photo

Astrologii spun ca exista o legatura directa intre culoarea ochilor si trasaturile de personalitate ale unei persoane dar si cu predispozitia catre noroc pe care o are fiecare individ.


Cat noroc ai in viata in functie de culoarea ochilor? OCHI ALBASTRI


Horoscopul norocului spune ca persoanele cu ochi albastri ar trebui sa se considere norocoase in primul rand pentru ca au o culoare a irisului dupa care multi tanjesc. Aceste persoane au un spirit tanar si sunt apreciate si rasfatate de cei din jur datorita calitatilor lor fizice. Dupa 40 de ani, persoanele cu ochi albastri reusesc sa inteleaga puterile karmice si invata sa isi intoarca norocul in favoarea lor.


Cat noroc ai in viata in functie de culoarea ochilor? OCHI CAPRUI


Persoanele cu ochi caprui sunt independente si pragmatice si prefera sa isi faca singure norocul. Horoscopul norocului spune ca persoanele cu ochi caprui sunt perseverente si au o personalitate puternica. Pentru ca au incredere mare in propriile puteri, ele cred ca isi pot influenta singure destinul si de aceea, de multe ori, alunga norocul.

 

Cat noroc ai in viata in functie de culoarea ochilor? OCHI NEGRI

 

Cei cu ochii negri sunt demni de incredere si foarte responsabili. Oamenii care au ochii negri sunt foarte legati de spiritualitate, cred in karma si au toata viata noroc, insa nivelul maxim de sansa il ating in a doua parte a vietii.

 

Cat noroc ai in viata in functie de culoarea ochilor? OCHI VERZI


Persoanele cu ochii nerzi sunt inteligente si curioase si se implica de buna voie in chestiuni mistice, care de multe ori sunt peste puterile lor de intelegere. In tinerete, par sa fie insotiti de noroc la fiecare pas, insa odata cu trecerea timpului intampina tot mai multe greutati.
 

Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune