Stiri

Horoscopul norocului: zodiile care vor avea o toamna plina de sansa

Horoscopul norocului: zodiile care vor avea o toamna plina de sansa.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Toamna anului 2018 se anunta plina de noroc pentru unele zodii. Daca vrei sa stii care sunt norocosii zodiacului incepand cu luna septembrie, horoscopul norocului prevede o perioada foarte buna pentru anumiti nativi din horoscop. Atat pe plan sentimental, dar si din punctul de vedere al castigurilor materiale, patru zodii vor avea mai multa sansa in aceasta toamna comparativ cu restul lumii.


Horoscopul norocului: GEMENI

Nativii din zodia Gemeni se numara printre favorizatii horoscopului din aceasta toamna. Gemenii au muncit mult toata vara si nu prea au avut parte de distractie, asa ca horoscopul norocului le prevesteste o perioada de inflorire incepand din septembrie. Si pe plan personal lucrurile vor sta bine pentru cei din Gemeni, astfel ca vor incepe toamna cu o iubire mult asteptata.


Horoscopul norocului: VARSATOR

Varsatorii vor avea parte de momente speciale pe plan sentimental pentru ca vor intalni persoane speciale alaturi de care vor trai o toamna de vis. Horoscopul norocului spune ca nativii din Varsator vor avea parte de surprize placute odata cu venirea toamnei.

 

Horoscopul norocului: TAUR

Taurii vor avea timp in aceasta toamna sa isi limpezeasca gandurile si sa petreaca momente de calitate alaturi de cei dragi. Horoscopul norocului spune ca, desi nativii din Taur nu au inceput anul cu dreptul, catre finalul lui 2018 vor avea parte de clipe linistite si placute.


Horoscopul norocului: FECIOARA

 

Pentru Fecioare primele luni de toamna vor fi senzationale. Si in toamna lui 2018, Fecioarele vor continua anul inceput in forta in acelasi ritm si vor trai momente memorabile. Horoscopul norocului spune ca Fecioarele se afla sub o stea norocoasa si in toamna lui 2018.

Galerie foto