Horoscopul sanatatii in 2015 in functie de zodie! Uite ce te asteapta!

Sanatatea noastra trebuie sa fie intotdeauna o prioritate! Sanatosi sa fim ca restul vine de la sine!

Distribuie pe:

Autor:

 

Cristina Demetrescu detine acest mestesug al astrelor si ne creioneaza impecabil fiecare zodie in parte, din punct de vedere al sanatatii.
Berbec. In prima faza, tocmai pentru ca pleaca de la gradul zero berbec, aceasta zodie a fecioarei este exact acolo, in zona sanatatii, pentru berbeci si  in prima parte a anului trebuie sa fie mai atenti la erorile medicale, sa nu se grabeasca, mai bine, cu anumite tratamente si  sa nu-si administreze medicamente singuri. Din partea a doua a anului, mai precis din luna august incolo, poate sa gaseasca o serie de solutii de vindecare, chiar vorbind despre boli vechi, boli cronice, cum ar fi sinusurile, vederea, anumite probleme abdominale, gastro-intestinale. Berbecul va avea, oricum, un an 2015 mai bun in ceea ce priveste starea de sanatate, insa, mare atentie sa nu ia decizii radicale in prima parte a anului, cand s-ar putea sa se greseasca foarte mult, ma refer la diagnostice puse gresit, afectiuni tratate gresit.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

fara descriereCristina Demetrescu detine acest mestesug al astrelor si ne creioneaza impecabil fiecare zodie in parte, din punct de vedere al sanatatii.

Berbec.
In prima faza, tocmai pentru ca pleaca de la gradul zero berbec, aceasta zodie a fecioarei este exact acolo, in zona sanatatii, pentru berbeci si  in prima parte a anului trebuie sa fie mai atenti la erorile medicale, sa nu se grabeasca, mai bine, cu anumite tratamente si  sa nu-si administreze medicamente singuri. Din partea a doua a anului, mai precis din luna august incolo, poate sa gaseasca o serie de solutii de vindecare, chiar vorbind despre boli vechi, boli cronice, cum ar fi sinusurile, vederea, anumite probleme abdominale, gastro-intestinale. Berbecul va avea, oricum, un an 2015 mai bun in ceea ce priveste starea de sanatate, insa, mare atentie sa nu ia decizii radicale in prima parte a anului, cand s-ar putea sa se greseasca foarte mult, ma refer la diagnostice puse gresit, afectiuni tratate gresit.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate