Horror! O tânără de 23 de ani a căzut de la 25 de metri înălțime, după ce a făcut ASTA pe balcon! Imagine cutremurătoare

O tânără de 23 de ani a căzut de la o înălțime de 25 de metri și a supraviețuit! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fata.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alexa Terrazas, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost la un pas să își piardă viața, dar, printr-o minune, fata a supraviețuit. Tânăra a căzut de la o înălțime de 25 de metri.

Tânăra, originară din Mexic, se afla într-o poziție de yoga extremă, stând pe balconul de la cel de-al șaselea etaj, acolo unde locuiește. Tânăra studentă a fost la un pas să moară.

Imaginea cu ea stând peste balustradă, cu capul în jos, a devenit virală. Se poate observa cum tânăra își susține toată greutatea pe bara de metal a balconului, cu ajutorul picioarelor, stând cu capul în jos.

Citeste si: „Am fost violată de 1716 ori până să împlinesc 12 ani. Când aveam 6 ani, am fost dusă la prima orgie într-un castel”. Povestea femeii vândute de propria mamă

Citeste si: Una dintre cele mai cunoscute actrițe porno, de nerecunoscut după ce a ajuns să trăiască într-o gură de canal

Citeste si: Surse: Probele ADN ale Luizei au fost găsite în petele de sânge din casa lui Gheorghe Dincă

Întreaga scenă a avut loc în jurul orei 13:10. Paramedicii s-au deplasat în zona în care Alexa Terrazas a căzut. A fost dusă la spital în stare critică și suferit o operație care a ținut 11 ore.

Tânăra și-a rupt picioarele, mâinile, șoldurile și are și contuzii în zona capului. Familia caută disperată donatori de sânge și se roagă pentru ea.

Există posibilitatea ca tânăra să nu mai poată merge timp de trei ani, conform Dailymail.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate