Horror! O tânără gravidă a fost înjunghiată de o femeie care i-a scos copilul din pântece, pretinzând că este al ei! Ele s-au cunoscut pe Facebook

Tragedie într-o familie! O femeie a fost omorâtă cu bestialitate de o alta, din cauza faptului că era gravidă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Scene macabre au avut loc în SUA, în Chicago. O tânără în vârstă de 19 ani a fost ucisă cu bestialitate miercurea trecută, iar trupul ei a fost aruncat la gunoi. Marlen Ochoa Lopez era gravidă cu un băiețel.

Pare-se că tânăra ar fi fost ”ademenită” de o altă femeie în vârstă de 46 de ani. Cele două s-au cunoscut pe rețelele de socializare, făcând parte dintr-un grup online dedicat viitoarelor mămici. Femeia îi promisese tinerei de 19 ani că îi va oferi haine pentru viitorul bebeluș, așa că aceasta i-a făcut o vizită la domiciliu, conform The Mirror.

Citeste si: Roxana, criză de gelozie la Puterea Dragostei! Reacția pe care a avut-o când Bogdan Mocanu a invitat-o pe Ana Maria în grădină

Citeste si: Cod GALBEN de grindină și vânt puternic în mai multe județe din țară

Citeste si: Halucinant! O femeie dispărută în urmă cu 6 ani a fost găsită într-un congelator aruncat la fier vechi

Mai mult decât atât, odată ajunsă acolo, tânăra de 19 ani nu a considerat că se expune unui pericol. Atunci când cele două se aflau în locuința criminalei, fata a fost omorâtă, apoi copilul i-a fost scos din pântece, criminala pretinzând că este al ei.

Copilul se afla într-o stare foarte gravă și abia respira. Soțul fetei ucise a mers la spital, unde se află micuțul lui internat, însă medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansa de supraviețuire.

„Simt o imensă durere, un chin, o mare tirstețe. E dureros să-ți pierzi femeia pe care o iubești”, a spus Yiovanni Lopez, soțul femeii ucise.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: