Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac se va deschide de Crăciun - VEZI cat costa o camera pe noapte

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va avea ca temă, în această iarnă, "Baroque in Ice", atât în ceea ce priveşte amenajarea camerelor, cât şi organizarea evenimentelor. Hotelul, a cărui construcţie a început deja, va fi inaugurat de Crăciun şi e rezervat aproape în totalitate până după Anul Nou.

Distribuie pe:

fara descrierePotrivit reprezentanţilor firmei care în fiecare an construieşte, la Bâlea Lac, Hotelul de Gheaţă, unitatea se numeşte în acest an kalooga_36441" Hotel of Ice" şi este al nouălea sezon în care se realizează această construcţie din zăpadă şi gheaţă.

În acest an, tema este "Baroque in Ice" şi va sta la baza amenajării tuturor camerelor, dar şi a organizării evenimentelor.

Lucrările au început deja, fiind favorizate de zăpada abundentă şi de temperaturile deosebit de scăzute înregistrate în căldarea Lacului Bâlea, inima Masivului Făgăraş. În prima etapă, muncitorii au trasat amprenta la sol a obiectivului, lucrările continuând cu amplasarea primelor "cărămizi" de gheaţă şi a cofrajelor şi umplerea acestora cu zăpadă şi apă, astfel încât să fie ridicaţi primii pereţi ai obiectivului.

La fel ca în sezoanele anterioare, Hotel of Ice-Bâlea Lac va fi edificat în imediata apropiere a Staţiei de Telecabină Bâlea Lac.

În acest sezon, în hotel vor fi amenajate 12 camere duble, cu pat matrimonial, iar lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, vor fi trei iglu-uri, fiecare cu pat dublu.

Paturile sunt construite din blocuri mari de gheaţă, iar decorul este în întregime din gheaţă şi diferă de la o încăpere la alta. Paturile de gheaţă sunt acoperite de saltele moi, pături şi blănuri pufoase de animale, iar înainte de culcare, turiştii primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţa este între minus 2 şi plus 2 grade Celsius.

Cei care vor să se cazeze în Hotelul de Gheaţă trebuie să plătească 400 de lei pe noapte pentru o cameră dublă şi 600 de lei pe noapte pentru un iglu, copiii între 6 şi 15 ani beneficiind de o reducere de 50 la sută, în timp ce pentru copiii mai mici de şase ani cazarea este gratuită.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate