Hotelul Pullman din Bucureşti va fi scos la vânzare în ianuarie - VEZI pentru ce suma

Hotelul Pullman din Bucureşti (fost Sofitel) va fi scos la vânzare, în ianuarie, pentru 20 de milioane de euro, pentru a acoperi o parte din datoriile World Trade Center Bucureşti (WTCB), proprietara hotelului, aflată în insolvenţă.

Distribuie pe:

fara descriere kalooga_36441" Hotelul Pullman va fi scos la vânzare pentru suma de 20 de milioane de euro", au declarat surse apropiate situaţiei, pentru Mediafax.

Remus Borza, directorul Euro Insol, administratorul judiciar al World Trade Center, a declarat că ia în calcul varianta vânzării.

"Este prematur să comentăm o posibilă vânzare a hotelului, dar planul de reorganizare poate să prevadă foarte multe măsuri de recuperare a creanţelor, inclusiv vânzarea de active, transferul de business sau conversia creanţelor în acţiuni. În orice caz, este o hotărâre pe care o va lua adunarea creditorilor în primul trimestru al anului viitor", a spus Borza.

El a afirmat că valoarea datoriilor World Trade Center se ridică la 90 de milioane de euro, cei mai mari creditori fiind Fondul Proprietatea (cu 85% din sumă) şi Primăria Capitalei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate