Hoți prinși la furat, stâlciți în bătaie de bodyguarzi printre rafturile magazinului! Video

Aventura unor hoți într-un magazin din București s-a sfârșit cât se poate de rău pentru ei, fiind prinși de bodyguarzii de acolo și bătut ca în filmele americane de acțiune.

Hoti batuti
Autor: Calin Perian

In articol:

Puși pe furat într-un magazin din București, doi hoți au avut parte de un incident cât se poate de neplăcut, ei fiind observați ”în acțiune” de paznicii magazinului, iar apoi ”răsplătiți” cu o bătaie cruntă.

Citeste si: Petiție în mediul online pentru bărbatul din Hunedoara care a dat de pământ cu un copil! Se cere închisoare pe viață

Deși, cel puțin în teorie, paznicii din magazin nu au dreptul decât să rețină și să reclame acțiunile unor hoți, doi dintre cei care furau de pe rafturile unui magazin din bucurești au constatat că au avut ghinion când au ales să ”subtilizeze” produsele de acolo, iar stângăcia le-a fost reperată de bodyguarzi. Iar bodyguarzii, uitând complet de lege, s-au pus să facă dreptate singuri și, până la venirea Poliției, au avut grijă să le facă viața un coșmar celor doi.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Imagini cutremurătoare! Doi copii minori își bat cu bestialitate mama, sub supravegherea tatălui

Mai exact, s-au pus să îi bată gospodărește pe cei doi infractori, prinși în plină acțiune.

Dar nu s-au mulțumit să îi bată, ci i-au stâlcit, folosind tot ce le-a căzut în mână, fie că erau produse din magazia unde s-au retras pentru ”intimitate”, fie că era lopata de zăpadă. Și nu au dat o dată, de două ori, ci în serii suficient de lungi încât să credem că, de fapt, erau întrerupte doar de oboseala bodyguarzilor. Și, culmea, i-au bătut în ciuda plânsetelor și rugăminților repetate de a fi dați pe mâna Poliției, cei doi hoți fiind, vizibili, disperați să răniți la modul cel mai serios.
Iar răcnetele celor doi hoți nepricepuți sunt de-a dreptul înfiorătoare, dar agenții de pază nu par să fie deloc sensibili la promisiunile celor care au fost prinși la furat cum că nu vor mai face niciodată așa ceva.

Hoti batuti
Hoti batuti de agentii de paza dupa ce i-au prins la furat

Citeste si: Bătaie ca-n filme într-un mall din Craiova! Mai mulți indivizi și-au împărțit pumni și picioare

Poliția s-a autosesizat

După apariția imaginilor în spațiul public, firma de pază susține că i-a concediar pe cei doi agențși care i-au stâlcit din bătaie pe cei doi hoți, iar Poliția s-a autosesizat. “În urma verificărilor efectuate de Poliția Capitalei, s-a stabilit că evenimentul a avut loc în luna ianuarie a.c., într-un magazin din sectorul 6. Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiști ai Secției 22 Poliție s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, arată un comunicat al Poliției.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Un copil din Neamț, terorizat de bătăile tatălui, a fugit de acasă! Salvatorii au rămas șocați după ce l-au găsit: „Duceți-mă oriunde numai nu mă duceți acasă”

Violență cumplită într-o familie! Două surori au fost torturate și ucise ca-n filmele de groază, chiar de părinții lor care spun că au primit un ”mesaj divin”

Badante arestate pentru maltratare. Bătrânele strigau după ajutor în lacrimi, în timp ce erau snopite în bătaie și amenințate

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Nenorocirea care se poate declanşa în orice moment: e vorba despre 800.000 de virusuri

Lovitură cruntă pentru Andreea Bălan de la Kanal D! Este cea mai mare umilință

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies