Hotii care i-au furat masina lui Gigi Becali, condamnati definitiv si irevocabil

Cei cinci hoti care i-au furat masina lui Gigi Becali au fost condamnati, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, definitiv si irevocabil. Infractorii au primit pedepse cuprinse intre 4 si 12 ani, si sunt obligati sa-i plateasca lui Becali daune morale in valoare de 3.000 de lei.

Distribuie pe:

fara descriereLa inceputul lunii ianuarie 2009, masina lui Gigi Becali a fost furata de cinci indivizi. Patronul Stelei isi lasase automobilul pornit, cu cheile in contact, la cateva sute de metri de resedinta sa din Pipera. Dupa ce a sesizat ca masina sa a disparut, seful din Ghencea a plecat impreuna cu bodygurazii sai in cautarea hotilor. Dupa ce i-au identificat, bodyguarzii lui Gigi Becali i-au capturat pe hoti si i-au sechestrat intr-un bar din Pipera. Infractorii i-au returnat masina si a inceput circul.

Autoritatile s-au autosesizat si au inceput cercetarile. S-a constatat ca cei cinci sunt: Ilie Alexandru, cunoscut in lumea interlopa ca Sandu Geamanu, Constantin Stan, Stefan Margean, Adrian Stanila si Nicuale Tinel. La doar trei luni de la inceputul cercetarilor, rolurile intre acuzat si acuzator s-au schimbat, iar Gigi Becali a ajuns in arest, pe 3 aprilie 2009. Cei cinci hoti au depus plangeri impotriva patornului Stelei, acuzandu-l ca, alaturi de Catalin Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu si Dumitru Beciu, i-a sechestrat intr-un local. Ulterior, hotii si-au schimbat marturiile. Circul s-a terminat pe 4 decembrie 2012, cand Curtea de Apel Bucuresti a dat sentintele definitive si irevocabile, dupa cum urmeaza:

Stan Constantin - 12 ani de inchisoare
Ilie Alexandru - 4 ani de inchisoare
Niculae Tinel - 11 ani de inchisoare
Stefan Margean - 4 ani de inchisoare
Adrian Stanila - 4 ani de inchisoare


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate