Hrănea animalele cu oasele victimelor? Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în privința Luizei Melencu!

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în privința Luizei Melencu!

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Noi detalii apar zilnic în cazul șocant de la Caracal! Ieri, Gheorghe Dincă a fost din nou audiat la București, iar conform noilor declarații, se pare că ucigașul de la Caracal nu o mai recunoaște pe Luiza.

Audierile în cazul Caracal continuă, iar cu acest prilej, anchetatorii continuă să descopere noi și noi dovezi împotriva lui Gheorghe Dincă. Miercuri, procurorii l-au audiat din nou pe suspectul Gheorghe Dincă, însă, de această dată, se pare că bărbatul ar nega orice acuzație legată de Luiza Melencu. Mai mult decât atât, conform spuselor anchetatorilor, pare că bărbatul ar oferi detalii despre o altă persoană, astfel că autoritățile nu exclud posibilitatea existenței și celei de-a treia victime.

Hrănea animalele cu oasele victimelor? Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în privința Luizei Melencu!

Așa cum s-a anunțat anterior, oamenii legii au găsit în diferite locuri din curtea casei lui Gheorghe Dincă mai multe fragmente osoase,însă, întrebat de către procurori despre existența acestor dovezi, bărbatul a mărturisit că obișnuia să păstreze și să folosească oasele drept hrană pentru animale.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, o nouă criză de inimă după ce a făcut preinfarct!

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, desființează declarațiile lui Gheorghe Dincă de la audierile de azi! "Minte pentru a-și apăra complicii!"

Citeste si: Fostul iubit al Luizei Melencu, declarație cutremurătoare: „Am înțeles că fata lui este implicată în prostituție”

Inițial, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, însă în privința Luizei Melencu, procurorii au concluzionat că există suficiente dovezi și indicii care să ateste faptul că bărbatul i-ar fi aplicat aceeași pedeapsă, și anume incinerarea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate