Hrănea animalele cu oasele victimelor? Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în privința Luizei Melencu!

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în privința Luizei Melencu!

Autor: Roxana Lupea

In articol:

Noi detalii apar zilnic în cazul șocant de la Caracal! Ieri, Gheorghe Dincă a fost din nou audiat la București, iar conform noilor declarații, se pare că ucigașul de la Caracal nu o mai recunoaște pe Luiza.

Audierile în cazul Caracal continuă, iar cu acest prilej, anchetatorii continuă să descopere noi și noi dovezi împotriva lui Gheorghe Dincă. Miercuri, procurorii l-au audiat din nou pe suspectul Gheorghe Dincă, însă, de această dată, se pare că bărbatul ar nega orice acuzație legată de Luiza Melencu. Mai mult decât atât, conform spuselor anchetatorilor, pare că bărbatul ar oferi detalii despre o altă persoană, astfel că autoritățile nu exclud posibilitatea existenței și celei de-a treia victime.

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Hrănea animalele cu oasele victimelor? Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în privința Luizei Melencu!

Așa cum s-a anunțat anterior, oamenii legii au găsit în diferite locuri din curtea casei lui Gheorghe Dincă mai multe fragmente osoase,însă, întrebat de către procurori despre existența acestor dovezi, bărbatul a mărturisit că obișnuia să păstreze și să folosească oasele drept hrană pentru animale.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, o nouă criză de inimă după ce a făcut preinfarct!

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, desființează declarațiile lui Gheorghe Dincă de la audierile de azi! "Minte pentru a-și apăra complicii!"

Citeste si: Fostul iubit al Luizei Melencu, declarație cutremurătoare: „Am înțeles că fata lui este implicată în prostituție”

Inițial, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, însă în privința Luizei Melencu, procurorii au concluzionat că există suficiente dovezi și indicii care să ateste faptul că bărbatul i-ar fi aplicat aceeași pedeapsă, și anume incinerarea.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul iubit al Luizei Melencu, declarație cutremurătoare: „Am înțeles că fata lui este implicată în prostituție”

Alexandru Cumpănașu, noi declarații în cazul Caracal: „Credem că nu Gheorghe Dincă a violat”

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce s-a descoperit despre Gheorghe Dincă în Italia! Făcea parte dintr-o rețea de proxenetism?!

3 zodii primesc recomandări de la cei mai buni astrologi. Leii trebuie să fie mai raționali în decizii

Vestea momentului pentru toți clienții Orange și Vodafone! Milioane de români trebuie să știe acest lucru

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

George Simion, comparat cu Putin. Scandalul momentului în politică

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies