Hrusca si-a inceput concertele de colinde la...Paris! Afla mai multe detalii despre aparitiile celebrului artist pe plaiurile mioritice

Acum cateva zile, cel mai cunoscut colindator roman a concertat in fata conationalilor aflati in Franta, la catedrala Saint-Sulpice de Paris, cea mai mare biserica din Paris dupa Notre-Dame, clasata monument istoric in 1915. Stefan Hrusca a deschis astfel sezonul colindelor, ce va dura aproape toata luna decembrie!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereIn tara, turneul va trece prin mai mult de 20 de orase si va incepe in data de 8 decembrie, la Campulung Muscel, chiar de ziua de nastere a artistului. Turneul se anunta un adevarat tur de forta, Hrusca urmand sa colinde cate doua orase pe zi, trecand prin urmatoarele localitati: Campulung Muscel, Pitesti, Buzau, Ploiesti, Slobozia, Constanta, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Botosani, Suceava, Cristian, Brasov, Bucuresti, Alba Iulia, Cugir, Zalau, Cluj Napoca, Arad, Timisoara, Roman, Iasi, Vaslui.

Potrivit site-ului artistului, concertele in tara incep de fapt din ajun de Sfantul Nicolae, dar primele trei (in 5, 6 si 7 decembrie) vor avea loc in mall-uri din Oradea, Baia Mare si Cluj Napoca. Colindatorul va ajunge la mijlocul lunii decembrie si in Capitala, pe 15 decembrie avand programat un concert la Sala Palatului! Surpriza concertului de la Bucuresti este ca invitatul special al lui Hrusca este actorul Florin Piersic!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate