Huidu, dupa accidentul in care a omorat trei persoane: "Orice as fi facut, n-as fi putut sa repar o greseala care s-a intamplat fara voia mea"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSerban Huidu nu are de gand sa se mai urce la volan dupa ce ii va expira interdictia de a conduce, valabila sase ani.

Vedeta de televiziune a vorbit despre accidentul pe care l-a produs si in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata spunand ca a fost "o greseala".

"Nu mă gândesc să revin la volan... N-am mai şofat de când s-a întâmplat accidentul, deşi aveam dreptul de a conduce până când se dădea decizia finală. Asta însemna un an şi jumătate. N-am condus pentru că n-am vrut şi pentru că mi se pare un gest de bun-simţ. Nu pot să spun că-mi lipseşte şi orice aş fi făcut, n-aş fi putut să repar o greşeală care s-a întâmplat fără voia mea. Nu ştiu să spun ce se va întâmpla în viitor, aştept să treacă anii de condamnare", a spus Serban Huidu pentru Ring.

"Totul e bine în viaţa mea, copiii cresc, am doi băieţi, unul de cinci ani şi unul de şapte ani. Nu cred că vor să-mi urmeze cariera. Eu îi încurajez să facă ce le place, nicidecum ce vreau eu. Amândoi înoată foarte bine de mici, iar cel mare a fost în clasa zero, dar n-au încă nişte hobby-uri formate. Oricât aş fi de ocupat, îmi fac mereu timp să stau cu ei", a mai declarat "Carcotasul".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate