Huidu il ataca pe Gainusa! Misu il acuzase de crima, uite cum i-a raspuns el!

Serban Huidu a decis sa invie un mai vechi scandal cu fostul sau coleg de emisiune.

Distribuie pe:

fara descriereIn urma cu cateva luni, Gainusa daduse de inteles ca Serban a contribuit la moartea pestilor dintr-un acvariu din decorul de la "Cusurgii".

Huidu i-a raspuns pe blog: "A contat sa pozeze in victima".

"Nu am să intru în alte amănunte, legate de ce s-a întâmplat anul acesta, prin câte am trecut şi ce experienţe amare am avut. Am să va povestesc doar o întâmplare care poate explică de ce e România aşa cum e şi cât de ipocriţi putem ajunge de multe ori! După ce a început emisiunea "Cusurgiii" s-a montat în decor un acvariu cu peşti frumoşi în apă sărată!

Din nefericire, pentru că acvariul nu a fost întreţinut cum trebuie, peştii, în marea lor majoritate, au murit! Distinsul meu coleg Misu Găinuşă s-a apucat să facă acuze mai mult sau mai puţin voalate către foştii colegi care s-ar fi răzbunat pe peşti din cauza €œsuccesului fulminant" al emisiunii sale!

Nu a contat că am fost colegi 13 ani adică o viaţă de om! Nu a contat tot ce am făcut împreună în aceşti ani! A contat să pozeze în victimă şi lumea să mă mai înjure puţin pe mine-' €œdictatorul-criminal' de serviciu! Eu am pielea tăbăcita! Dar să vedem unde e ipocrizia? Păi după o lună şi jumătate de la incidentul cu pricina, nimeni nu s-a mai interesat de acvariul şi de supravieţuitor-Nomo! Aşadar peştişorul ăsta a supravieţuit o lună şi jumătate într-o ap㠀œinfestata" de o mână criminală! Ruşine şi pentru ipocrizie şi pentru delăsarea de după!",
a scris Serban Huidu pe blog.

fara descriere"Cat despre colegii care in urma succesului fulminant au ramas fara emisiune, pot sa ii felicit ca s-au ridicat la inaltimea societatii care i-a emanat si au dovedit ca stiu sa fie ipocriti de soi care pot sta cu mandrie langa niste delasatori de soi: cei de la Coralis-mari samsari de animale dar care nu dau doi bani pe ele!

ps. am testat apa si nu are urma de detergent in ea! Urme de delasare si miserupism plus ipocrizie sunt din belsu",
a completat el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate