Vedete

Casele familiei lui Serban Huidu, scoase la vanzare pe preturi de nimic! Socrul carcotasului nu-si revine dupa colapsul din afaceri, in urma caruia a ramas falit EXCLUSIV

Imobilele familiei carcotasului Serban Huidu au ajuns sa se vanda pe preturi de nimic, insa chiar si asa, cumparatorii intarzie sa apara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Casele familiei lui Serban Huidu, scoase la vanzare pe preturi de nimic! Socrul carcotasului nu-si revine dupa colapsul din afaceri, in urma caruia a ramas falit EXCLUSIVicon photo
Serban Huidu e singurul din familie care n-are datoriiSoacra lui Serban Huidu, Matei Anca Elena, a pierdut, in 2015, o garsoniera situata in apropierea Hotelului Marriott din Capitala. Imobilul a fost executat silit si scos la licitatie pentru doar 29.700 euro, insa nimeni nu s-a aratat interesat sa-l achizitioneze. Conform legii, garsoniera va fi scoasa din nou la vanzare, dupa ce se va scadea 25% din valoarea sa. Daca nici la a doua licitatie nu se vor gasi cumparatori, se mai scad inca 25%. (Serban Huidu s-a intors pe partia de ski, dupa accidentul crunt suferit acum cativa ani! Imagini, AICI)

Cu cateva luni inainte, aceiasi executori au scos la vanzare o cota de 6/16 dintr-un apartament cu doua camere, situat in acelasi bloc (un etaj mai sus) cu suma de 12.800 euro, dupa ce la prima „strigare” nu se prezentase nimeni. Imobilul vandut pe bucati ii apartinea si sotiei lui Serban Huidu, Cristina.

Casele familiei lui Serban Huidu, scoase la vanzare pe preturi de nimic! Socrul carcotasului nu-si revine dupa colapsul din afaceri, in urma caruia a ramas falit EXCLUSIV
In acest bloc aveau apartamente socrii si sotia carcotasului

Fost senator de Valcea, socrul lui Huidu, Vintila Matei, si-a investit toti banii lui, dar si cei ai bancilor intr-un proiect imobiliar care nu s-a mai realizat niciodata. In 2015, firma de constructii a acestuia ajunsese sa aiba datorii totale de peste 60 milioane euro. Aproape jumatate din aceasta suma provenea, insa, dintr-un imprumut acordat firmei chiar de catre patronul ei, Vintila Matei.

De cativa ani, socrul lui Huidu se judeca cu diversi furnizori sau beneficiari care nu si-au mai vazut banii inapoi de la acesta, dupa ce proiectul a esuat. Unul dintre acestia este chiar celebrul Alex Erbasu, care detine, impreuna cu fratele lui, o firma de constructii extrem de bine cotata in Bucuresti.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune