Hurrem din "Suleyman Magnificul": "Nu i-am spart casa colegului meu din film si nici nu sunt lesbiana"

Actrita care o interpreteaza pe Hurrem in Suleyman Magnificul a fost protagonista unor scandaluri de proportii in ultima perioada.

Distribuie pe:

fara descriereAu existat zvonuri potrivit carora Meryem Uzerli, in varsta de 29 de ani, ar fi fost amanta lui Halit Ergenc, cel care il joace pe sultanul Suleyman, iar cand a aflat sotia lui ar fi facut mare scandal chiar pe platouri. De asemenea, s-a mai scris despre ea ca ar avea alte orientari sexuale.

"Hurrem" a dezmintit ce s-a spus despre ea si a anuntat ca in 2013 se marita. Ea se iubeste cu un om de afaceri si isi face planuri si sa ramana insarcinata in curand.

"S-a spus despre mine că i-am spart casa colegului meu, Halit Ergenç (interpretul lui Suleyman Magnificul), că am avut o relaţie cu el. Sunt nişte minciuni. Oamenii confundă ce se întâmplă în film cu realitatea şi asta nu e bine. Pe urmă, s-a afirmat că sunt lesbiană sau că îmi caut iubit printre colegii actori. Niciunul dintre lucrurile acestea nu este adevărat", a declarat Meryem Uzerli, citata de protvmagazin.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate