Huse pentru smartphone - cum te asiguri că alegi inspirat

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ne folosim de ele zi de zi, pentru scopuri diverse. Atunci când lipsesc, ni se pare că suntem pur și simplu deconectați. Vorbim despre smartphone-uri, aceste gadget-uri ale lumii moderne care ne ajută în rezolvarea task-urilor zilnice într-un mod cât mai eficient cu putință.

Pe cât sunt de utile, pe cât de mult ajută, pe atât de mult au nevoie și de protecție. Un utilizator responsabil, care caută să mențină pe cât posibil funcționalitatea și aspectul smartphone-ului din dotare, va opta pentru accesorizarea acestuia cu o husă de protecție. Provocarea apare însă atunci când trebuie aleasă husa. După ce criterii se va face selecția? Care sunt elementele importante ce trebuie avute în vedere la o astfel de achiziție? Răspunsurile la aceste întrebări vor conduce către o alegere inspirată - în rândurile următoare vă prezentăm câteva recomandări oferite de reprezentanții magazinului online Stifler.ro, specializat pe astfel de soluții de protecție.

Factori de decizie pentru alegerea inspirată a unei huse

În primul rând, cei care caută o husă ar trebui să se orienteze către una concepută specific pentru modelul de smartphone deținut. Deși există și alternativa huselor universale, aceasta este mai mult o soluție temporară. E mult mai indicat să se aleagă un produs din gama de huse Samsung S8 spre exemplu, decât o husă de tip universal. Pe termen lung, husa destinată exact modelului menționat îi va oferi o protecție mult mai bună.

Cum a alege calitatea nu este nicicând o decizie neinspirată, regula se aplică și huselor pentru smartphone-uri. După cum menționează și reprezentanții Stifler.ro, calitatea huselor este dictată în principal de materialele din care acestea sunt realizate. Poate fi vorba de materiale plastice, metal, cauciuc, silicon, piele și imitații - alegerea trebuie făcută mizând pe calitate, de fiecare dată.

Tipul husei contează de asemenea. Dacă se dorește protecție completă, o soluție poate fi alegerea unei huse 360, a uneia de tip portofel sau tip flip-cover. Acestea minimizează riscurile ca telefonul să fie afectat în momentul în care ia contact cu diverse lichide sau suprafețe. De asemenea, ajută la păstrarea telefonului în bună stare o perioadă îndelungată, prevenind apariția semnelor fine de uzură. Nici husele din cauciuc, silicon sau cele de tip bumper nu sunt însă de ignorat, întrucât oferă de asemenea protecție - este indicat totuși să fie completate și cu o folie pentru display.

Potrivire perfectă și funcționalitate

După cum s-a specificat și anterior, husa aleasă trebuie să fie una destinată specific unui anumit model de smartphone. În acest fel, utilizatorul se va asigura de faptul că există o potrivire perfectă, că nu apare vreo problemă cu privire la accesul la porturi sau butoane.

Partea de funcționalitate reprezintă de asemenea un factor de decizie la alegerea unei huse. Pentru cei interesați de un stil practic spre exemplu există huse care le pot mulțumi exigențele. În special cele de tip portofel sau flip se dovedesc utile în acest sens, întrucât includ multiple compartimente ce pot fi folosite pentru carduri, bani, etc.

Unii ar putea considera și prețul ca fiind un element ce poate influența decizia de achiziție a unei huse. O astfel de abordare nu este întocmai potrivită, întrucât contează mai mult un cumul de alte caracteristici: calitatea materialelor, design, funcționalitate al tipului de husă, etc. Rolul de protecție al husei ajunge să fie diminuat în situația în care alegerea se face pe principiul achiziției după cel mai mic preț - trebuie să existe acel echilibru, acel raport preț-calitate optim.

Cu ajutorul unei huse se păstrează o perioadă îndelungată aspectul de nou al telefonului, iar astfel investiția este la rândul ei protejată. Achiziția unui smartphone de ultimă generație presupune diminuarea bugetului cu câteva mii de lei, însă protejarea acestei investiții poate fi făcută cu doar câteva zeci de lei. În acest fel se va putea obține un preț bun, dacă utilizatorul va lua la un moment dat decizia de a vinde smartphone-ul.

Magazinul online Stifler.ro vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor responsabili de smartphone-uri. Soluțiile ce pot fi găsite aici atât pentru protecția acestor gadget-uri inteligente, cât și pentru a le oferi un nou aspect sunt multiple și vizează preferințe din cele mai diverse. Cu reperele anterior menționate în minte, oricine poate să găsească husa potrivită propriului stil, având siguranța că face o alegere inspirată.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate