I-a dat o bancnotă de 10 lei unui om sărman și nu s-a așteptat la ceea ce a urmat. Gestul bărbatului a lăsat-o pur și simplu fără cuvinte. Povestea a înduioșat mii de internauți

Omul sărman a impresionat o lume întreagă prin bunătatea sa.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Sărbătorile de iarnă sunt la doar un pas, așa că este sezonul în care toți ar trebui să fim mai buni și să ne gândim la semenii noștri, care nu au cele necesare unui trai decent.

O femeie din Suceava a făcut acest lucru, iar ce a văzut în continuare a lăsat-o fără cuvinte și i-a dat o adevărată lecție de viață.

Citește și: Codin Maticiuc, în dubiu! Lucrul pe care nu ține neapărat să i-l lase moștenire fiicei sale, Smaranda: "Nu o las ca pe un blestem!"

Lecție de milostenie din partea unui om sărman

Totul s-a petrecut în localitatea Burdujeni, din Suceava, cu doar câteva ore în urmă. O femeie se afla în mașină și, pentru că aștepta pe cineva, a stat mai multe minute în parcarea în care se oprise.

Un om sărman a trecut atunci prin zonă. Fiindcă i s-a făcut milă de el și a vrut să facă o faptă bună, femeia a scos 10 lei din buzunar și i-a dat bătrânului.

Ce a urmat însă a emoționat-o până la lacrimi.

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

Omul a intrat într-un magazin din apropiere, a cumpărat câteva felii de parizer pe care le-a desfăcut chiar în parcarea cu pricina, sub privirile femeii care i-a dat o mână de ajutor.

Surprinzător este însă că bărbatul nu a început să le mănânce, ci a dat mai multe bucăți unui cățel al străzii care se afla în apropiere. Când a simțit mirosul cărnii, și o pisică s-a apropiat sfioasă iar bătrânul i-a dat și acesteia o bucată de parizer.

Femeia a fost șocată de ceea ce a văzut, așa că s-a dus la omul sărman, pentru a-l întreba de ce a decis să dea de mâncare patrupedelor, chiar dacă și lui îi era foame. Niciodată nu s-ar fi așteptat însă la răspunsul pe care l-a primit.

„Impresionată până la lacrimi de gest, femeia se întoarce și-l întreabă: “Am observat că ai cumpărat de mâncare și ai hrănit cățelul și pisica, ție nu îți este foame?”, răspunsul avea să o răscolească.

„Eu am două mâini și două picioare, voi mai găsi de mâncare, în schimb, amărâții ăștia n-au mâncat nimic astăzi!”, a spus bărbatul, se arată pe pagina de Facebook a asociației Casa lui Patrocle – Animal Rescue, care au aflat de întâmplare chiar de la femeia cu pricina.

Citește și: Flick își serbează astăzi ziua de naștere. Domnul Rimă a avut parte de o surpriză inedită din partea Denisei Filcea: „Cât de tare”

Povestea de viață a bătrânului i-a impresionat pe români

După ce imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare, mai multe persoane l-au recunoscut pe bărbat. Nicu, așa cum se numește acesta, ar locui într-un subsol, unde câțiva oameni i-au îngăduit să își ducă traiul.

„Nicu nu este om al străzii. Provine de la casa de copii, a stat într-un subsol iar niște oameni cu suflet mare la ajutat și are și el o garsonieră, nu cerșește, nu bea și nu fumează. (…) Supraviețuiește cu ajutorul celor ce se îndură ca din puținul lor săi dea și lui ceva, iar din bucățică lui de pâine dă și unui animăluț abandonat, ca el. Acest om ne dă involuntar o lecție de viață care puțini o înțeleg”, a povestit o femeie, într-un comentariu la postare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Andreea Marin să o nască pe Violeta?! A vorbit abia acum despre asta: „Cu o săptămână mai devreme”

Emily Burghelea a izbucnit în plâns, de ziua soțului ei. Andrei s-a emoționat puternic când a aflat motivul: "Hai, postează, să vadă toată lumea!"

Ce i se întâmplă Andreei Antonescu, de când a aflat că este însărcinată a doua oară? Pățește asta în fiecare zi: "Ca și cum m-ar avertiza"

O tânără din Apuseni a murit la trei zile după ce a născut. Femeia de 33 de ani adusese pe lume cel de-al șaptelea copil

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

Putin, zmeu doar la telefon. Cine l-a dat de gol

Ce i se întâmplă Andreei Antonescu, de când a aflat că este însărcinată a doua oară? Pățește asta în fiecare zi: "Ca și cum m-ar avertiza"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies