I-a suflat un contract “gras” Monicai Gabor! Lesko, la un pas sa devina imaginea unui brand de vodca!

Un importator de vodka din Statele Unite a ales-o recent pe Anna Lesko ca sa fie imaginea produsului, in detrimentul Monicai Gabor.

Distribuie pe:

fara descriere

Anna Lesko a fost considerata mai potrivita pentru a reprezenta un brand rusesc de vodka, numit Demidoff, chiar daca produsul, care acum face ravagii in Statele Unite, este detinut de un roman care locuieste in Beverly Hills, deci este vecin cu Moni si Mr. Pink, anunta nefiltrat.ro.

Se pare ca Moni chiar se oferise sa fie imaginea Demidoff in Romania, insa Paul Mantea, proprietarul marcii, nu a fost de aceeasi parere. Anna Lesko este, acum, prima dintr-o lista scurta de trei vedete, care ar putea reprezenta acest brand, insa interpreta inca se afla la masa negocierilor. Basarabeanca, si ea o fosta iubita a lui Irinel Columbeanu si-a dat acordul de principiu pentru a realiza sedinte foto sau spoturi video, insa are o problema legata de prezenta ei la evenimente. Motivul este acela ca ea nu consuma alcool. De altfel, Lesko sustine ca pana acum a refuzat orice contract cu producatorii de bauturi spirtoase.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate