I-am prins la cumparaturi si…  nu la mall! INCREDIBIL! Intra sa vezi pe ce-au spart Ilie si Brigitte 1.800 de lei!

Cine s-ar astepta sa dea nas in nas cu Ilie Nastase si a lui logodnica intr-un magazin de bricolaj? Ei bine, cei doi frecventeaza asemenea supermarketuri si mai si cheltuiesc sume colosale. Asta, daca nu au probleme cu cardul de credit...

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereIlie Nastase alaturi de logodnica lui, Brigitte SfatIn timp ce romanii incep sa dea navala in supermarketuri, ca sa-si burduseasca frigiderele pentru Craciun si Anul Nou, Ilie Nastase a devenit un obisnuit al hipermarketurilor de bricolaj. Azi la pranz, spre exemplu, fostul mare tenismen a spart aproape 1.800 de lei pe… te miri ce. Si culmea, nu era singur printre raioanele cu suruburi, placi din lemn, var de pereti si gresie, ci insotit de logodnica lui, Brigitte.

fara descriereIlie si Brigitte platesc cumparaturile la casafara descriereDesi initial a avut probleme cu un card de credit, Brigitte a reusit sa achite si a iesit cu marfa din magazinCei doi si-au umplut cosul de cumparaturi cu 2 radiatoare, cateva cutii cu vopseluri speciale pentru lemn si un ditamai baxul de polistiren de 5 cm. Ce faceau cei doi cu toate aceste cumparaturi mai mult decat ciudate pentru niste VIP-uri ca ei? Le duceau la casa nepotului lui Ilie Nastase, pe care au decis sa o renoveze.

In total, Ilie si Brigitte au spart azi aproape 1.800 de lei. Spre amuzamentul celorlalti cumparatori care isi dadeau coate, cea care a platit a fost Brigitte, care a fost nevoita sa mai faca fatza unui moment penibil. Primul card de credit pe care I l-au dat casierei pentru efectuarea platii nu a functionat: “Of, nu trebuia sa dau cardul rosu! Nu a mers nici data trecuta!”, i-a bodoganit bruneta infuriata, la casa de marcat.

Dupa ce au platit, cei doi, insotiti de doua ajutoare, s-au indreptat spre masini, pentru ca venisera cu doua! Un BMW X5 si un Ford Mondeo. Si-au umplut portbagajul si… dusi au fost.

fara descriereIlie este ajutat de insotitori sa incarce cumparaturile in portbagajul autoturismului BMWIlie si Brighitte nu sunt la prima escapade la un magazine de bricolaj. Cei doi au fost surprinsi in urma cu o saptamana de paparazzi WOWbiz.ro, la iesirea din acelasi magazine, in timpul unui schimb destul de acid de replici.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate