Stiri

I-au spus ca au nevoie de o mama surogat, dar au transformat-o in sclava! E cumplit ce a patit aceasta biata femeie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


I-au spus ca au nevoie de o mama surogat, dar au transformat-o in sclava! E cumplit ce a patit aceasta biata femeie
Esthela Clark, o femeie din Statele Unite ale Americii a socat prin gestul ei. Femeia a transportat o tanara de 22 de ani din Mexic si pentru care a platit 3000 de doalri pentru a-i fi mama surogat.

Din pacate, insa, tanara din Mexic nu a reusit sa ramana gravida, iar furia cauzata de acest lucru a facut-o sa recurga la un gest extrem.


Esthela a incercat sa o insemineze artificial cu o seringa, folosind sperma de la iubitul sau.Tanara din Mexic a fost ţinuta captiva timp de doi ani intr-o locuinţa din Jacksonville, statul american Florida. Ei i s-a spus ca este un cartier periculos si va fi ucisa daca va merge afara.


Esthela incerca de trei-patru ori pe zi sa o insemineze pe victima sa, dar dupa ce aceasta nu a putut ramane insarcinata, lucrurile s-au complicat, potrivit vocea.biz.


Tanara a fost obligata la o dieta extrem de severa, care a facut-o sa slabeasca drastic si a fost obligata sa faca munci casnice, dar sa se si culce cu straini.in cele din urma, ea a reusit sa scape.Esthela Clarck a fost prinsa de poliţisti si va petrece 20 de ani in inchisoare.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune