I s-a implinit un vis in ajun de Mos Nicolae! I se reduce pedeapsa lui Adrian Nastase...

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca lui Adrian Nastase sa i se scada din pedeapsa cu inchisoarea cele 7 zile petrecute la spitalul Floreasca, dupa ce a incercat sa se sinucida, informeaza RTV.

Distribuie pe:

fara descriereDecizia este definitiva. Din cei trei judecatori ai completului, doi i-au dat dreptate lui Nastase, unul formuland o opinie separata. in 2 octombrie, Tribunalul Bucuresti a respins cererea fostului prim-ministru Adrian Nastase, el contestand decizia la Curtea de Apel.

in opinia acuzarii, perioada de spitalizare nu poate fi calculata ca executata daca persoana condamnata isi provoaca afectiunile pentru care necesita internare. Nastase cere eliminarea din condamnarea sa la doi ani de inchisoare dispusa in dosarul "Trofeul calitatii" a zilelor in care a stat internat, respectiv din 20 pana in 26 iunie 2012.

Avocatul lui Adrian Nastase a spus ca la momentul la care clientul sau a incercat sa se sinucida avea in posesie ori el, ori membrii familiei sale cel putin o copie a mandatului de executare a pedepsei emis de instanta, ceea ce inseamna ca de la acel moment ar fi inceput executarea condamnarii.

Avocatul a aratat ca de la acel moment Nastase a fost in permanenta atat sub supravegherea politistilor de la Serviciul Urmariri din Politia Capitalei, cat si a celor de la Directia de Retinere si Arest Preventiv.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate