Stiri

I s-a spus că arată ”ca un cârnat care stă să explodeze” şi a reacţionat rapid! Mesajul incredibil al unei prezentatoare TV: ”Am fost jignită în mod ostentativ...”

O celebră prezentatoare TV, care este însărcinată cu gemeni în 35 de săptămâni, a făcut furori pe internet, după ce un internaut a criticat-o pentru că apare în continuare pe micile ecrane.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


I s-a spus că arată ”ca un cârnat care stă să explodeze” şi a reacţionat rapid! Mesajul incredibil al unei prezentatoare TV: ”Am fost jignită în mod ostentativ...”
 
După ce corpul ei a suferit modificări, iar burtica de gravidă a crescut vizibil, mulţi dintre telespectatori au început să o jignească pe reţelele de socializare. Totuşi, după ce cineva i-a spus că arată  ca ”un cârnat care stă se explodeze”, ea a făcut public un mesaj incredibil, ce s-a viralizat rapid. 
 
”Odată în plus, trebuie să-mi iau ceva de pe inimă. Da, ştiu că sunt o ţintă uşoară pentru critici prin natura locului meu de muncă. Întotdeauna am înţeles asta şi de fiecare dată le-am ignorat. Totuşi, după ce am fost jignită în mod ostentativ şi am fost acuzată că îmi expun burta de gravidă într-un mod dezgustător, am simţit nevoia să depăşesc această barieră şi să spun lucrurilor pe nume.
 
Desigur, toată lumea are dreptul să-şi exprime opinia, dar nu într-o astfel de manieră. Asemenea comentarii lipsite de bun simţ nu mă vor face niciodată să-mi doresc să schimb ceva în ceea ce mă priveşte. Aici este vorba despre cu totul altceva. Aceste obrăznicii sunt adresate unei femei însărcinate.
 
Aşadar, acest mic manifest al meu este dedicat tuturor mamelor – femeielor însărcinate care vor deveni mame, mamelor care citesc asta în timp ce copiii lor se joacă în balansoar, mamelor ai căror copii au plecat de mult la colegiu.Ţ
Sunteţi frumoase!
ŢŞi, pentru faptul că trec prin cele mai supărătoare – şi să recunoaştem, lipsite de strălucire – momente în timpul unei sarcini, pentru că vor să aducă pe lume un copil, mamele sunt uimitoare şi merită cuvinte de laudă.
 
Sincer, nu-mi pasă cât de ”oribil” şi ”nepotrivit” crede lumea că arăt. Nu mă deranjează faptul că mă îngraş 22 de kilograme, că sufăr de insomnie şi că nu mai pot dormi confortabil, dacă asta înseamnă că voi aduce pe lume două fetiţe sănătoase. Aici este vorba despre mult mai mult decât banala estetică. Vreau ca aceşti copii din pântece să păşească cu dreptul în viaţă şi tocmai de aceea sper ca burta mea care ”arată ca şi cum ar exploda” să mai crească şi în următoarele câteva săptămâni.
 
Propun un toast pentru picioarele umflate, vergeturi, greţuri, kilograme în plus şi cearcăne! Acestea sunt simbolurile maternităţii. Şi aceia dintre voi care cred că toate astea sunt ”dezgustătoare”, gândiţi-vă că o femeie a trecut prin toate astea ca să vă aducă pe lume.
 
Până atunci însă, hai să ne amintim vorbele mamelor noastre- dacă nu ai nimic drăguţ de spus, mai bine nu spune nimic”, a scris Katie Fehlinger pe Facebook, în dreptul unei imagini cu burtica ei de gravidă.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune