I s-a urât cu binele? Leo de la Strehaia a făcut o gafă monumentală în noaptea de Revelion

Leo de la Strehaia a făcut, ca de obicei de altfel, un adevărat festival culinar în seara de Revelion, alături de el fiind controversata lui parteneră de viaţă, Dana Criminala.

Autor: Calin Perian

Doar că, în seara de Revelion, din fotografiile pe care le-a împărtăşit prietenilor virtuali, se poate observa că Leo de la Strehaia nu respectă una dintre superstiţiile culinare legate de această zi a anului.

Mai exact, pe masa pusă în faţa lui Leo de la Strehaia, aranjată cu multă trudă de Dana Criminala, tronează, printre alte mâncăruri, doi pui făcuţi la cuptor.

Doar că, conform superstiţiilor în Noaptea de Revelion nu se mănâncă pui fiindcă îţi alungi norocul. Această pasăre scurmă şi astfel norocul se împrăştie. De aceea e bine să ai pe masa porc, gâscă, curcan şi unii zic că peştele trebuie să fie primul aliment pe care îl consumi în noul an. Culmea, chiar alimentele precum porcul, gâsca, curcanul sau peştele lipseau de pe masa lui Leo de la Strehaia  care, de altfel, este superstiţios până peste poate.
E adevărat, medicii i-au interzis să mănânce porc şi să pună accent pe mâncărurile uşoare, legume şi pui din cauza problemelor cardiace pe care le are, dar, cu toate acestea, Leo de la Strehaia nu pare să fie genul care să respecte, în amănunt, recomandările doctorilor.

Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, relaţie controversată

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea

vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Leo de la Strehaia, chef de chef de Ziua Naţională! Imagini EXCLUSIVE cu Prinţul Ţiganilor

Leo de la Strehaia nu dă doi bani pe pesta porcină! Şi-a făcut de cap cu un mistreţ de 450 de kilograme

Incredibil, ce a spus Diana Bebiţă după ce Leo de la Strehaia a declarat că e “innebunit după ea”! Răspunsul ei a surprins pe toată lumea

Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

Șoc total în Ucraina! Și-a dat DEMISIA: Mă retrag din funcție

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Patrick Moratoglou, antrenorul Simonei Halep, scene incredibile: „Am lovit-o”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies