Iacob Duțu vrea să plece de la Puterea Dragostei pentru Bianca Comănici. I-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor

Se înfiripă o nouă poveste de dragoste?! Iacob Duțu i-a făcut o declarație de iubire Biancăi Comănici, în văzul tuturor!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Între Iacob Duțu și Bianca Comănici se înfiripă o nouă poveste de dragoste?! Concurentul de la Puterea Dragostei a făcut un anunț total neașteptat, în mediul online, acolo unde a spus că are de gând să meargă la București, special pentru câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii fenomen de la Kanal D.

Citeste si: EXCLUSIV! Alex Bobicioiu, hotărât să formeze din nou un cuplu Bianca Comănici! Fostul concurent Puterea dragostei a dezvăluit ce făceau când se întâlneau pe ascuns în afara emisiunii: “Au reușit să ne despartă”

Iacob a ținut să le spună tuturor că Bianca este cea mai frumoasă și că are de gând să părăsească competiția, pentru a merge să o cunoască mai bine. Acesta a transmis un mesja public, pe Instagram, iar bruneta n-a stat pe gânduri și l-a distrbuit imediat. ”Am de făcut un anunț foarte important, am stat eu și m-am gândit așa, cred că plec de la Puterea Dragostei pentru Bianca Comănici și mă duc la București  ca să o cunosc”, a spus Iacob, pe contul lui de Instagram. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Postarea făcută de Iacob

Postarea făcută de Iacob

[Sursa foto: Instagram]

Postarea făcută de Iacob

Postarea făcută de Iacob

[Sursa foto: Instagram]

Alexandru Bobicioiu vrea să se împace cu Bianca Comănici

Alexandru Bobicioiu și Bianca Comănici au avut o relație amoroasă în timpul competiției Puterea Dragostei, dar care s-a sfârșit destul de repede. După mult timp de la sfârșitul sezonului, pe care bruneta l-a câștigat, Bobicioiu a susținut că vrea să se împace cu Bianca Comănici. 

Citeste si: Bianca Comănici a răspuns la cele mai intime întrebări! Ce se întâmplă, de fapt, în viața ei: „Mă simt mai împlinită”

“Dacă duceam relația cu Bianca la bun sfârșit, eram un pericol real în competiție, dar au reușit să ne despartă.  ”, a declarat Alexandru Bobicioiu, în emisiunea Corneliei Ionescu.

“Acum, după atâția ani și deși sunetm doi oameni total diferiți, dacă s-ar ivi ocazia, eu aș încerca o relație cu ea. 

Aș vrea să fiu cu ea, nu m-ar deranja.”, a adăugat Bobicioiu, în exclusivitate, în platoul WOWnews.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies