Iancu, adolescentul care a dat viață după moarte! Mărturii emoționante despre băiatul de 16 ani! Inima lui bate în alt piept

Prin moartea lui, le-a dat altora viata. Iancu, un elev de 16 ani din Iasi, care a pierit intr-un accident stupid, a oferit o noua sansa altor cinci oameni, printre care si un adolescent din Berlin. Cu greu, parintii distrusi de durere au acceptat sa doneze organele. Cred acum cu tarie ca baiatul lor traieste prin cei pe care i-a salvat.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Iancu era iubit si respectat de toti cei care-l inconjurau.Era un copil aparte, inteligent, studios si extrem de intelept pentru varsta lui, iar in toamna ar fi inceput clasa a zecea, la specializare de matematica-informatica.

Acum, colegii si profesorii care-l asteptau sa se intoarca din vacanta il plang alaturi de parintii devastati de durere.

Tatăl lui Iancu: In primul rand cred ca-l caracteriza altruismul. La invatatura era foarte bun. A avut 10 pana intr-a opta, A mers la olimpiada nationala la matematica.

Lui Iancu, viata i-a fost secerata mult prea devreme de un sofer caruia nu i-a pasat ca se urca obosit la volan si care a adormit pentru o clipa.

A fost suficient cat sa intre pe contrasens si sa faca praf micuta masina in care se aflau Iancu si bunicii lui din Baile Felix.

Cei doi batrani au fost de-a dreptul striviti si si-au dat sufletul imediat, dar Iancu a supravietuit, a fost dus de urgenta la spital si a fost operat pe creier.

Pentru ca baiatul era in stare foarte grava, zile de-a randul mama lui s-a rugat fierbinte si a sperat intr-o minune. Dar cerul nu i-a raspuns si Iancu a intrat in moarte cerebrala.

Unchiul adolescentului, neurochirurg in New Jersey, i-a convins pe parinti ca o parte din copilul lor poate trai si poate da o noua viata altor oameni.

Ficatul, rinichii si corneea au ajuns la pacienti din Romania, dar inima lui Iancu bate acum in pieptul altui adolescent, din Berlin.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate