Iancu Sterp s-a întâlnit întâmplător cu Beni, în oraș! Când și-a dat seama ce a făcut băiatul, l-a luat imediat la rost: „Dacă te vede cu mine în mașină?”

Iancu Sterp a povestit ce s-a întâmplat, după ce s-a întâlnit întâmplător cu Beni, în oraș.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Beni, adolescentul care a locuit în casa familiei Sterp o perioadă lungă de timp, s-a mutat înapoi acasă la mama sa, în urmă cu câteva luni. Familia Sterp s-a confruntat cu câteva probleme la momentul respectiv, asta pentru că mama adolescentului a chemat poliția pentru a-și lua fiul acasă, pe motiv că este folosit la ”diferite munci în gospodărie”.

Tot atunci, membrii familiei Sterp au ieșit public și au vorbit despre acest subiect, explicând că l-au primit pe Beni în casa lor cu tot dragul și îl tratează exact ca pe un membru al familiei.

Citeste si: "Beni nu mai stă la noi acasă!" Iancu Sterp a dat vestea, după ce s-a trezit cu Poliția la ușă

Acum, însă, Iancu Sterp s-a întâlnit întâmplător cu Beni, în oraș, și l-a luat la rost pe băiat, făcând totul public pe rețelele de socializare.

Iancu Sterp s-a întâlnit întâmplător cu Beni, în oraș! Când și-a dat seama ce a făcut băiatul, l-a luat imediat la rost: „Dacă te vede cu mine în mașină?”

Iancu Sterp și Beni

[Sursa foto: Captură Video]

Cum a reacționat Iancu Sterp, atunci când l-a văzut pe Beni

Toți membrii familiei Sterp au fost extrem de atașați de Beni, băiatul de care au avut grijă o lungă perioadă de timp.

Deși adolescentul avea propria sa familie, băiatul a preferat mereu să petreacă timpul alături de mama Geta și frații Sterp, însă din cauza unor probleme cu poliția, acesta a fost nevoit să se întoarcă acasă, la mama sa.

Citeste si: "Am plâns!" Beni, cu ochii în lacrimi. Își dorește să se întoarcă la familia Sterp, dar decizia autorităților îi pune bețe-n roate

Citeste si: „L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”- kanald.ro

Citeste si: Cutremure în România! Anunțul momentului după cutremurul devastator din Turcia- stirilekanald.ro

Beni nu mai locuiește deja de câteva luni în casa familiei Sterp, iar acum, însă, Iancu s-a întâlnit întâmplător cu adolescentul în oraș și l-a întrebat imediat dacă a fost la școală, interesat fiind de situația băiatului.

Beni a răspuns răzând că a fost, însă Iancu nu a fost atât de sigur pe spusele băiatului, așa că l-a întrebat dacă nu cumva minte, iar tânărul a avut dreptate, căci adolescentul i-a recunoscut că a plecat chiar de la ora de română.

Astfel, Iancu l-a luat cu mașina pe băiat și au mers împreună la sala de forțe, acolo unde trebuia să ajungă inițial fratele lui Culiță.

„Iancu: Ia uitați cu cine m-am întâlnit. Ai fost la școală, mă? Sau mă minți?

Beni: Am fost, serios. Am fost.

Iancu: Ai fost? Și de ce ai plecat la ora 10?

Citeste si: „M-a bătut, recunosc.” Adriana Bahmuțeanu a fost victima abuzurilor fizice- kfetele.ro

Citeste si: Irina Nicolae, trădată de fostele colege din A.S.I.A.! Cântăreața rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea formației: ”Am avut un șoc”- radioimpuls.ro

Beni: O problemă. (n.r- spune râzând).

Iancu: Ce problemă? Nu îți place ora de română?

Beni: Nu!

Iancu: Păi dacă te vede profa de română cu mine în mașină acum, zice că eu te-am luat de la școală. Pe mine pică. Ai sărit poarta?

Am venit și eu la sală în oraș, fraților... Și cu cine mă întâlnesc în față, cu Beni. Te bagi cu mine la sală, mă?”, a spus Iancu Sterp, în mediul online.

Iancu Sterp s-a întâlnit întâmplător cu Beni, în oraș! Când și-a dat seama ce a făcut băiatul, l-a luat imediat la rost: „Dacă te vede cu mine în mașină?”

Iancu Sterp și Beni

[Sursa foto: Captură Video]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristina Bâtlan. Biografie: vârstă, carieră, familie. Află totul despre afacerea ei de succes

Cine a câștigat America Express 2023? Vezi cine a obținut trofeul de la America Express, sezonul 5

„Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit”. Lora a vorbit deschis despre problemele din relația cu Ionuț Ghenu! Artista nu s-a ferit să recunoască

Cutremur Turcia azi, 6 februarie 2023: Imagini cumplite din Nurdağı / Provincia Gaziantep. Este unul dintre cele mai puternice seisme din ultimii 100 de ani din Turcia

Declarații controversate făcute de Vladimir Putin. De ce a promis că nu-l va ucide pe Zelenski

Iată care sunt câteva dintre efectele stresului de la locul de muncă asupra oamenilor

"Eu sunt femeia cu care Printul Harry și-a pierdut virginitatea! Cum arată Sasha Walpole, femeia care l-a făcut bărbat pe Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies