Ianis Hagi, la Real Madrid. Veste uriașă din Spania

Ianis Hagi este pe lista lui Real Madrid, iar unul dintre cei care doresc ca mijlocașul lui Rangers să ajungă pe Bernabeu este chiar Zinedine Zidane.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

 


In articol:

Ianis Hagi, la Real Madrid. Bomba zilei vine din Spania

Considerat o utopie în momentul de față, transferul lui Ianis Hagi la Real Madrid poate prinde contur dacă ne uităm pe informațiile prezentate de presa din Spania. Jurnaliștii iberici sunt cei care anunță că fotbalistul în vârstă de 21 de ani poate să prindă un transfer în Spania, la Real Madrid.

Zinedine Zidane îl vrea pe Ianis Hagi

Jurnaliștii de la Don Balon anunță că Florentino Perez este cel care insistă pentru transferul lui Ianis Hagi la Real Madrid, iar Zinedine Zidane, antrenorul echipei din Spania, și-a dat acordul ca internaționalul român să ajungă pe ”Santiago Bernabeu”.

Cel care l-a urmărit în ultima perioadă pe Ianis Hagi a fost președintele de la Real Madrid, Florentino Perez, cel care a văzut meciurile jucate de internaționalul român cu Rangers. ”Noua dorință a lui Florentino Perez”, este titlul jurnaliștilor de la Don Balon.

Ianis Hagi, la Real Madrid. Bomba zilei vine din Spania

Spaniolii anunță că Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, caută să transfere jucători ieftini, la fel cum a făcut-o cu Marco Asensio, iar Ianis Hagi este una dintre variantele oferite și agreate de conducerea formației madrilene. Real Madrid ar trebui să plătească 5 milioane de euro pentru transferul fiului lui Gheorghe Hagi, dar trebuie să se lupte cu Rangers, echipă care are prima opțiune de cumpărare.

Emblema lui Real Madrid face lobby pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost remarcat și de Fernando Hierro, fostuș mare fundaș al celor de la Real Madrid, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa internaționalului român. ”Fiul lui este un jucător minunat. Este dificil când eşti fiul unui tată atât de minunat ca Gică Hagi. Mereu i-am spus lui Gică că fiul lui trebuie să vină în Spania. Pentru a dărui tot talentul lui, tot ce are mai bun în el. Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat şi trebuie să vină în Spania.

(Daca Ianis poate ajunge la Real Madrid) De ce nu? Este tânăr, talentat, minunat, are talent, de ce nu? Dar cel mai important este, valabil pentru toţi copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat”, a declarat Fernando Hierro pentru Telekom Sport.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate