Iarina Demian ii ia apararea Magdei Catone, intr-un editorial zguduitor: "Au calcat-o in picioare, pe ea si iubirea lor, si au scris pe spatele ei: tarfa"   

Magda Catone a trecut in ultimele saptamani prin clipe grele, dupa ce si-a pierdut sotul si a fost acuzata ca l-a inselat pe Serban Ionescu timp de mai multi ani.

Distribuie pe:

Fosta sotie a regretatului cronicar sportiv Ioan Chirila i-a multumit Magdei Catone, intr-un editorial gazduit de adevarul.ro, pentru felul in care a jucat in piesa "Prizonierul din Manhattan", chiar in ziua mortii lui Serban Ionescu.

"Un barbat si o femeie...doi oameni pe care Dumnezeu i-a unit candva la bine si la rau, doi oameni  FRUMOSI, fiecare in felul lui, care si-au risipit cu generozitate harul pe scena, ani si ani, au fost vanati ca niste animale salbatice. Barbatul a cazut, rapus de o boala nemiloasa,  si nu a mai avut puterea si nici vointa sa alerge sau sa se ridice. Era din ce in ce mai slabit, dar vanatorii de senzatii l-au ”asistat” pana si-a dat ultima suflare, si I-au smuls tot ce avea mai bun si mai de pret in suflet: AMINTIRILE. Femeia s-a oprit din fuga si a ramas in picioare privind in urma la viata ei, la viata lor, cu bunele si cu relele ei. Vanatorii de senzatii au pus cainii sa latre, si pe nebuni sa arunce cu piatra...cu multe pietre. Au lovit-o, au murdarit-o, au calcat-o in picioare, pe ea si iubirea lor, si au scris pe spatele ei: tarfa", a scris mama lui Tudor Chirila.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate