Iarna a facut primele victime: Sergiu Nicolaescu a ajuns la spital! VEZI ce a patit

Precipitatiile si gerul de la sfarsitul saptamanii trecute au format turturi uriasi pe cladirile din Romania, dar si ghetusuri pe trotuare. In tara au fost raportate mai multe accidente din cauza turturilor sau a cazaturilor. Printre victime se afla si sotia poetului Mircea Dinescu, Masa, care a ajuns la spital cu capul spart de un turture, dar si Sergiu Nicolaescu, care a alunecat pe gheata si si-a rupt doua coaste.

Distribuie pe:

fara descrierePompierii au curatat Bucurestiul de turturiInca de saptamana trecuta, zeci de romani au ajuns la spital cu capetele sparte din cauza turturilor. Un barbat din Barlad a murit dupa ce o cantitate mare de gheata i-a cazut in cap, iar un batran din Sinaia este in coma din acelasi motiv. Turturii formati in inaltul cladirilor au facut-o victima si pe Masa, sotia lui Mircea Dinescu. Femeia a ajuns la spital, marti, 18 decembrie, dupa ce un turture i-a spart capul. Incidentul a avut loc chiar in fata restaurantului "Lacrimi si sfinti", din Centrul Istoric al Bucurestiului, al carui proprietar este Mircea Dinescu.

fara descriereNicoleascu nu si-a curatat gheata din curte si a ajuns la spitalSergiu Nicolaescu a devenit si el victima ghetii, in urma unui accident suferit in propria resedinta. Regizorul a alunecat si a cazut pe gheata, cand se deplasa spre garaj. Diagnostic: doua coaste rupte!

Marti, 18 decembrie, dupa ce cazurile de persoane ranite de turturi s-au inmultit pe teritoriul intregii tari, pompierii bucuresteni au "arat" Capitala in lung si-n lat si au curatat blocurile de gheata formate in inaltul cladirilor.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate