Iasmina Halas a vorbit despre noul bărbat din viața ei! Uite ce spune și despre fosta relație

Iasmina Halas a vorbit despre noul bărbat din viața ei, dar și despre fosta relație.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Iasmina Halas a fost, pentru puțin timp, logodnica lui Cristian Daminuță, dar o logodnă care s-a soldat repede cu o despărțire. Recent, frumoasa blondină, care frânge inimile bărbaților, a vorbit despre noul bărbat din viața ei, dar și despre fosta relație pe care a avut-o cu sportivul.

"Am găsit pe cineva mai de aproape. Este român. Nu mă interesează contul, eu am contul meu. Merge cu ceva ce trebuie... Nu pot să vă dau prea multe detalii. Îl facem cunoscut. Nu este persoană publică încă. Dacă este cuminte...", a declarat Iasmina într-o emisiune tv.

De asemenea, Iasmina a rememorat perioada în care a avut o relație cu Daminuță: "Cristian sunt mulţi, dar Daminuţă era unul. A fost frumos, dar doar primele două-trei luni. După aia, următoarele foarte multe luni nu a mai fost frumos", a mai spus blondina.

Citeste si: Cristi Boureanu, show erotic cu iubita, pe malul mării! Ce i-a făcut fostul deputat tinerei Laura, în văzul lumii?

Citeste si: Ce a scris Bianca de la Puterea dragostei pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Livian

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Primele declarații după diagnostic: „S-a agravat brusc, în câteva ore”

Cristi Daminuță și Iasmina au divorțat după o nuntă fulgerătoare

Cristi Daminuţă şi Iasmina Halas au decis să pună punct căsniciei lor, deşi păreau să aibă o relaţie ideală. Cei doi nu au aşteptat mult înainte de a lua decizia de a-şi lega destinele şi au făcut nunta după doar şase luni de relaţie. Relaţia lor a fost, însă, una presărată cu despărţiri şi împăcări, iar de data aceaste decizia este una definitivă. Iar Iasmina a vrut să împărtăşească pe pagina ei de Instagram cât de importantă este ziua divorţului, aşa că a făcut publică dovada că ea şi Daminuță nu mai formează un cuplu nici măcar din punct de vedere legal. „M-am trezit, iar astăzi este o zi foarte mare şi foarte importantă”, a spus ea. Blondina nu a spus exact ce avea de gând să facă, dar ulterior a dezvăluit care era evenimentul pe care îl aştepta cu nerăbdare. Ea a fotografiat certificatul de divorţ şi i-a transmis fotbalistului un mesaj. „La revedere, soţule. Îşi doresc toate cele bune”, a scris Iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P