Iasmina Halas, fosta soție a lui Cristi Daminuță, declarații de dragoste pentru un bărbat misterios

Iasmina Halas, blonda care, pentru o scurtă perioadă a fost soția lui Cristi Daminuță, pare să își fi găsit, din nou, dragostea, lucru pe care, de altfel, nu îl mai ascunde.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, zilele trecute, Iasmina,fosta soție a lui Daminuță, a decis să le arate tuturor fanilor ei că ar eun nou iubit și, mai mult decât atât, a ”dat foc” internetului în momentul în care l-a prezentat pe conturile ei de socializare.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” are suporteri de lux! Fosta nevastă a lui Daminuță a făcut o pasiune pentru concurent EXCLUSIV

Citeste si: SURPRIZĂ! Cine este confidenta blondei care îl ”urmărește” pe Bogdan Mocanu! Frumoasa Iasmina este prietenă cu Hannelore

Citeste si: Fosta soție a lui Cristi Daminuță șterge orice amintire a relației ei cu fotbalistul! Iasmina, decizie dură cu privire la trecutul ei

Mai exact, pe contul ei de Instagram, Iasmina Halas a postat o fotografie pe care a scris, clar, că este îndrăgostită, bărbatul pe car eîl ține aîn brațe fiind însă prezentat cu spatele, blondina având grijă să păstreze puțin misterul asupra identității acestuia. Doar că, de fapt, fosta soție a lui Cristi Daminuță a reușit doar să ”aprindă” spiritele printre fanii ei, aceștia știind că, de fapt, blondina are o pasiune pentru Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei, pasiune pe care și-a mărturisit-o cu ceva timp în urmă. Și, normal, au început să curgă întrebările pe acest subiect, iar Iasmina Halas a refuzat să le comenteze, preferând probabil să lase misterul să plutească asupra identitățâii bărbatului care, acum, se bucură de întreaga ei atenție.

fara descriere

Legătura cu Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” nu este, pentru Iasmina Halas, o întrebare fără rost, nu de altceva, dar, cu puțin timp în urmă fosta soție a lui Cristi Daminuță îl susținea, din greu, pe acesta și, spuneau sursele noastre, conversațiile dintre cei doi nu erau lipsite de ”inimioare” și pupici cât se poate de... dulci.

fara descriere

 

Cristi Daminuță și Iasmina au divorțat după o nuntă fulgerătoare

Cristi Daminuţă şi Iasmina Halas au decis să pună punct căsniciei lor, deşi păreau să aibă o relaţie ideală. Cei doi nu au aşteptat mult înainte de a lua decizia de a-şi lega destinele şi au făcut nunta după doar şase luni de relaţie. Relaţia lor a fost, însă, una presărată cu despărţiri şi împăcări, iar de data aceaste decizia este una definitivă. Iar Iasmina a vrut să împărtăşească pe pagina ei de Instagram cât de importantă este ziua divorţului, aşa că a făcut publică dovada că ea şi Daminuță nu mai formează un cuplu nici măcar din punct de vedere legal. „M-am trezit, iar astăzi este o zi foarte mare şi foarte importantă”, a spus ea. Blondina nu a spus exact ce avea de gând să facă, dar ulterior a dezvăluit care era evenimentul pe care îl aştepta cu nerăbdare. Ea a fotografiat certificatul de divorţ şi i-a transmis fotbalistului un mesaj. „La revedere, soţule. Îşi doresc toate cele bune”, a scris Iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate