Iata care sunt problemele de sanatate pe care bananele le trateaza mai bine decat medicamentele

Pe langa gustul delicios si valoarea nutritionala remarcabila pe care o au, bananele actioneaza ca niste medicamente adevarate in cele mai comune probleme de sanatate.

Distribuie pe:

 

Balonare si constipatie - Bananenele contin pectin, o fibra care accelereaza digestia si stimuleaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din corp. In plus, acestea actioneaza ca un medicament probiotic pentru intestine. Toti acesti factori contribuie la eliminarea disconfortului cauzat de flatulenta. Textura foarte fina a bananelor stimuleaza tranzitul si actioneaza ca un laxative persoanelor care sufera de constipatie.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

fara descriereBalonare si constipatie - Bananele contin pectin, o fibra care accelereaza digestia si stimuleaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din corp. In plus, acestea actioneaza ca un medicament probiotic pentru intestine. Toti acesti factori contribuie la eliminarea disconfortului cauzat de flatulenta. Textura foarte fina a bananelor stimuleaza tranzitul si actioneaza ca un laxative persoanelor care sufera de constipatie.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate