Iata ce spune avocata vrajitoarei Vanessa despre boala Oanei Zavoranu: "O doare capul pentru ca trebuie sa minta in fata instantei"

“Pe Oana Zavoranu a apucat-o durerea de cap pentru ca ar fi trebuit sa minta in fata instantei. Nu va ajunge nici la termenul urmator pentru ca boala i se va agrava”, a afirmat Lorette Luca, avocata vrajitoarelor. Vineri dimineata, la Judecatoria Buftea s-a judecat un nou termen in "dosarul vrajitoarelor"

Distribuie pe:

 

fara descriere
Vrajitoarea Vanessa si avocata Lorette Luca

In replica, avocatul Oanei Zavoranu a declarat ca, daca va putea, Oana va ajunge la tribunal la urmatorul termen, pe 23 noiembrie.

La Judecatoria Buftea  s-a judecat vineri un nou termen in “dosarul vrajitoarelor”, cel in care Oana Zavoranu le acuza pe Melisa si Vanessa, dar si alte persoane din anturajul acestora, ca ar fi inselat-o.

La termenul de vineri au fost audiati mai multi martori. O femeie a cerut judecatorilor sa nu fie audiata in prezenta Melisei pentru ca-i este frica de aceasta. Pentru ca judecatoarea i-a respins cererea, femeia a parasit sala de sedinta. A fost audiata si persoana care a cumparat masina care i-ar fi fost luata Oanei de vrajitoare. Barbatul a spus ca a dat pe automobil 33.000 de euro, atat cat i s-a cerut. Asa ca acum, el vrea 33.000 de euro daune, contavaloarea masinii Porsche Cayman pe care l-a cumparat de la Voicu Stefan Ionut, unul dintre cei acuzati de Zavoranu.

La finalul sedintei, judecatoarea a declarat ca la urmatorul termen, toate partile vatamate care nu s-au prezentat pana acum vor fi aduse cu mandate. Singura care a scapat de mandatul de aducere este chiar Oana, pentru ca avocatul ei a depus la dosar documentele medicale care arata ca Zavoranu sufera de cefalee.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate