Iată ce trebuie să știi despre următoarea ta vacanță în Grecia! Care sunt lucrurile pe care trebuie să le respecți neapărat!

Din data de 15 Iulie Grecia permite accesul turiștilor doar cu prezentarea testului pentru Covid-19 ca fiind negativ.

Distribuie pe:

 


In articol:

Iată ce trebuie să știi despre următoarea ta vacanță în Grecia! Care sunt lucrurile pe care trebuie să le respecți neapărat!
Iată ce trebuie să știi despre următoarea ta vacanță în Grecia! Care sunt lucrurile pe care trebuie să le respecți neapărat!

 

Intri în Grecia doar cu testul negativ de coronavirus

Începând de marți seară,14 iulie, turiștii vor putea intra în Grecia doar dacă prezintă testul prin care reiese că nu sunt diagnosticați cu Covid-19. De asemenea, testele trebuie efectuate doar în laboratoare acreditate, iar mai apoi certificatul care este trimis trebuie să fie scris în limba engleză și să conțină numele și prenumele individului, seria și numărul cărții de identitate sau cele regăsite pe pașaport.

 

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa la o lună de la despărțire! ”Nu era o iubire pe care să o simtă fiul meu. S-o fi lovit la cap la Survivor”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a recunoscut tot ce simte pentru Bianca. Mesajul postat în miez de noapte: „Gândul...”

Citeste si: Procurorul general, verificări pentru abuz în serviciu pentru reprezentanții de la Protecția Copilului din Mehedinți, în cazul tinerei incendiate de un bărbat.

 

Formularul de localizare este în continuare obligatoriu

În plus, formularul pentru localizarea pasagerilor (PLF/Passenger Locator Form) trebuie completat obligatoriu în continuare. Acesta se completază cu 24 de ore înainte de a ajunge la destinația finală, în Grecia. Potrivit legislației elene, dacă nu o să respecți completarea acestui formular, vei primi o amendă în valoare de 500 de euro.

Platforma pentru completarea formularului funcționează în continuare, deși pentru câteva ore platforma a întâmpinat anumite probleme. Autoritățile au reușit să remedieze imediat problema într-un timp foarte scurt.La momentul actual poți accesa site-ul https://travel.gov.gr .

Totodată, autoritățile spun că, pentru toate formularele completate în data de 14 iulie, codurile QR se vor transmite începând cu ora 00:01, mai exact în noapte dintre 14 și 15 iulie. Intrarea în Grecia se va poate face începând cu ora 6, în data de 15 iulie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate