Iata cel mai nebunesc cadou primit de Bote!

Desi le-a spus foarte tarziu prietenilor sai ca va da o petrecere, in ideea de a le oferi scuza perfecta ca sa nu-si bata capul cu cadourile, Catalin Botezatu tot s-a umplut de daruri.

Distribuie pe:

Autor: A.N.

fara descriereSambata noapte, cand si-a sarbatorit in avans ziua de nastere, Botezatu a primit o multime de cadouri. De departe, cel mai nonconformist a fost un tablou realizat de Costi Craioveanu, sotul cantaretei Mihaela Cernea, cunoscut pentru originalitatea lui. Tabloul are un mesaj socant: "Eu am C…oaie!".

"Este al doilea an cand pictez pentru aniversarea lui Botezatu. Anul trecut i-am facut portrertul 2 m pe 2 m, anul acesta i-am facut un tablou cu mesaj. Omul chiar are c…oaie daca e de atatia ani in showbiz si tot in prima linie, zic ca  i se potriveste", a declarat pictorul.

Un alt cadou care a iesit in evidenta a fost o sticla de sampanie editie limitata, de 5 litri, care se afla intr-o carcasa de aur ce cantareste nu mai putin de 11 kg.

Cel mai pretios cadou primit de Bote va fi licitat vineri seara in cadrul unui eveniment caritabil organizat de Mihaela Borcea, Gianluca Meh si Catalin Botezatu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate