Iata de ce ramane regele Litoralului! Radu Mazare a uluit plaja cu ultima lui cucerire! Poti sa juri ca domnisoara e castigatoare de Miss! VIDEO EXCLUSIV

Chiar daca a parasit de ani buni postul de edil sef al Constantei, fostul primar continua sa faca spectacol la fiecare aparitie pe plaja din Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriere

 

Desi se zvonise ca va parasi definitiv Romania pentru... Madagascar, Radu Mazare a preferat sa se relaxeze toata vara pe Litoralul romanesc.

Departe de viata tumultuoasa pe care a dus-o in calitate de primar al orasului de la malul Marii, Mazare pare sa o fi lasat mai moale cu distractiile nocturne, concentrandu-se in special pe sporturile nautice, acolo unde si-a dovedit de nenumarate ori maiestria. 

fara descriere

Weekend-ul trecut, ultimul al sezonului estival, ex-edilul a iesit din nou in larg pentru o repriza de kitesurfing, un sport in mare voga in acest sezon estival la Mamaia. 

De aceasta data insa, Mazare nu a venit singur la plaja, ci insotit de o domnisoara cu forme perfecte si cu o alura de castigatoare de Miss.

fara descriere

"Regele carelor alegorice" a luat-o parinteste pe dupa gat pe tinerica si i-a dat cateva sfaturi semi-parintesti, intre cei doi parand a fi o relatie mai mult decat amicala. 

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate