Iata de la ce a pornit scandalul intre Giulia si Dj Project! Solista a refuzat sa cante din nou cu ei!

Managerul trupei DJ Project, Emil Burloi, crede ca Giulia Huidu este cea care a lansat zvonul ca Adela Popescu nu va mai face parte din formatie si ca ea ii va lua locul.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereGiulia a lansat de curand piesa "Un om cu un pian"Tot scandalul a aparut dupa ce Giulia a aparut pe un afis alaturi de baietii de la Dj Project. Respectivul afis promova un concert ce va avea loc la sfarsitul anului, in Turcia. Dj Project o acuza pe sotia lui Huidu ca isi face promovare pe spatele lor doar ca ea si familia ei sa beneficieze de o vacanta in Antalya. La randul ei, solista a explicat ca a fost o neintelegere din partea organizatorilor.

Insa, surse din anturajul Giuliei au dezvaluit pentru WOWbiz.ro, ca baietii de la Dj Project sunt “ofticati” pe sotia lui Huidu, dupa ce ea i-a refuzat cand i-au propus sa cante din nou alaturi de ei. “De cand a revenit pe scena, membrii formatiei Dj Project au contactat-o pe Giulia si i-au propus sa cante din nou cu ei. Giulia i-a refuzat pe motiv ca ei au multe concerte si sunt mai mereu plecati, iar ea vrea sa aiba timp si de familie, sa stea cu fetita ei. Probabil, s-au ofticat si acum cauta scandal cu orice pret. Daca nu aveau succes cu Giulia, nu o mai chemau inapoi in trupa”, ne-au declarat surse din anturajul solistei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate