IATA robotii romanesti care fac cocktailuri sau rezolva cuburi Rubik

Un tanar de numai 23 de ani construieste robotei “inteligenti” capabili sa faca diverse lucruri. ”Creaturile” care ies din mainile lui Alin Jderu pot merge pe teren accidentat, au brat bionic, pot face cocktailuri printr-o comanda data din telefonul mobil sau pot rezolva un cub Rubik.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Creatiile lui Alin Jderu, 23 de ani, au putut fi admirate, joi, la un eveniment organizat de techschool.ro, un program destinat tinerilor inventivi, unde el are un rol foarte important.

Desi tinerii de varsta lui se lasa prada diverselor tentatii, Alin a ales sa nu bata cluburile sau anturajele pe care mai tarziu ar putea sa ajunga sa le regrete. In schimb, cluburile ar putea sa-i bata lui la usa! Si asta pentru ca el a gandit si a realizat un robot care poate face automat cocktailuri. Toate ingredientele licorii sunt stocate in bratele masinariei. Robotul decide in ce ordine si in ce cantitate le va combina. Reteta e dictata printr-o aplicatie a telefonului mobil. Asadar, robotul lui Alin are si rol de barman, dar si de maestru in cocktailuri!

##VIDEO1940##

Alin este absolvent al liceului de informatica Tudor Vianu, din Bucuresti si, in prezent e student al Facultatii de Inginerie in Limbi Straine de la Universitatea Politehnica din Capitala. Tanarul a ales acest traseu profesional dupa ce a urmarit mai multe emisiuni de profil pe Discovery Channel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate