IBM pregateste cinci inovatii care vor schimba lumea in urmatorii cinci ani! Vom putea simti textura materialelor prin ecranul telefoanelor si vom putea sti cand se va produce un dezastru!

Inginerii de la IBM dezvolta zilnic tot felul de tehnologii care vor putea schimba viitorul.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereEste vorba de proiectul a cinci inovatii in urmatorii cinci ani si care cauta sa dezvolte fiecare simt uman.

Atingerea - cei de la IBM vor sa faca posibil distingerea materialului si a texturii materialelor doar prin atingerea ecranului unui smartphone.

Vederea - stirile se vor transmite dor prin intermediu vizual, iar costul unui pixel va creste enorm

Auz - se doreste crearea unei tehnologii care sa interpreteze sunetele din natura si prin intermediul careia sa se poata prevenii eventualele dezastre

Gust - se vrea dezvoltarea unui smartphone si a unui program care poate combina alimente si sa le simta gustul. Aceasta inovatie va permite inventarea unor noi tipuri de mancare.

Miros - in următorii cinci ani, senzori mici incorporati in computer sau in telefonul mobil, vor detecta eventualele raceli sau afectiuni. Prin analizarea mirosurilor, biomarkerilor si a miilor de molecule din respiratia umana, medicii vor avea un ajutor important in ceea ce priveste diagnosticarea si monitorizarea bolilor – afectiuni ale ficatului si rinichilor, diabetul zaharat, astm şi epilepsie – prin detectarea mirosurilor normale si a celor contaminate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate