Idilă între Larisa și Jador de la Puterea Dragostei? Cine i-a dat de gol: „Clar îl placi”

În casa Puterea Dragostei s-a vorbit despre o presupusă idilă între Larisa și Jador. Subiectul a sco-so din minți pe iubita lui Adrian. „Clar îl placi”.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Adrian a plecat din casa Puterea Dragostei, lăsând-o pe iubita lui, Larisa, singură. Ei își jură iubire unul altuia și au declarat de mai multe ori că au de gând să se căsătorească și să-și întemeieze o familie împreună. O parte din concurenți nu cred în sinceritatea sentimentelor lor și cred că relația lor va lua sfârșit cât de curând.

Se pare că niște specualțiile legate de o posibilă idilă între Larisa și Jador au scos-o pe blondă din minți, determinând-o chiar să recurgă la amenințări.

Citeste si: Puterea Dragostei: Alexandru Bobicioiu intră în casă și o face praf pe Bianca, iar Jador și-a recunoscut sentimentele pentru Simina

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Lavinia a făcut-o praf pe Larisa: „O femeie cu coloană vertebrală nu ar sta cu un bărbat ca Adrian”

„Ce vorbești tu de relație între mine și Jador? Eliminați-mă ca să nu spun tot ce știu despre voi”, a țipat ea la Raffa și Ricardo.

„Larisa întotdeauna a avut o părere bună despre mine, dar asta nu înseamnă că mă place”, le-a spus Jador la un moment dat lui Raffa și Ricardo.

„Păi dacă ai o părere bună despre cineva, clar îl placi. Dacă nu îl plăceai, aveai o părere proastă”, l-a contrazis Raffa.

Raluca de la Puterea Dragostei nu crede în cuplul format din Larisa și Adrian 

„Astăzi, când Adrian i-a pregătit surpriza Larisei și când a venit în casa fetelor și a deschis Larisa acea carte și a început să citească, îmi aduceam aminte cum Adrian îmi scria aceleași cuvinte. Pare atât de teatral tot ce fac ei doi. Când o vedeam pe Larisa că nu schițează niciun zâmbet și o vedeam numai așa, de cameră, eu simt că ei fac totul... e un teatru ce fac ei doi”, a spus raluca, fosta iubită a lui Adrian, în urmă cu mai bine de o săptămână. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate