Vedete

Idila uitată: Jojo și Liviu Vârciu au fost iubiți, până când ea l-ar fi înșelat! Acum, sunt colegi de emisiune

Jojo, Cătălina Grama pe numele real, și Liviu Vârciu au fost iubiți în urmă cu ceva ani. Puțini își mai amintesc acum de idila celor doi, care au ajuns și colegi într-o emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Liviu Vârciu și Jojo s-au aflat în Asia, unde au filmat pentru un show extrem. Liviu Vîrciu era prezentatorul show-ului, iar Jojo, alături de soțul ei, Paul Ipate, doar o concurentă. Chiar dacă cei doi foști iubiți au interacționat destul de puțin, cei care și-au amintit de idila lor au sesizat anumite gesturi făcute de Vârciu. De exemplu, într-o probă și-a exprimat pe față preferința pentru perechea Jojo –Ipate.

Liviu Vârciu și Jojo-Cătălina Grama au fost iubiți în anii 2000. Deși relația lor nu a durat prea mult, cei doi erau nedespărțiți în acea perioadă.

Citeste si: Jojo a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate pe care le-a avut! "Nu mă mai doare"

Citeste si: Jojo vrea al treilea copil, dar nici sa n-auda de cununie civila sau nunta! “Eu si Ipate nu simtim ca trebuie sa facem asta” VIDEO EXCLUSIV

 

Jojo și Liviu Vârciu au fost iubiți! Au fost mirii colecției Ritei Mureșan

Puţini ştiu că Liviu Vârciu şi Cătălina Grama, alias Jojo, au fost iubiţi în anii 2000. Pe atunci dragostea lor, deşi a durat destul de puţin, era atât de mare încât cei doi mergeau peste tot împreună. Cele mai cunoscute imagini cu ei împreună sunt cele de la o prezentare de modă a Ritei Mureșan, unde Liviu Vârciu și Jojo au fost miri. ”Mire și mireasă pe scenă, un cuplu și în viața reală”

Citeste si: Două scenariste din Turcia au dat în judecată televiziunea din România care difuzează un celebru serial! E scandal internațional pentru drepturile de autor

În urmă cu ceva timp, Liviu Vârciu a mărturisit de ce s-a despărțit de Jojo. ”Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ținut la ea mai mult decât ar fi trebuit”, a povestit la un moment dat Liviu Vârciu, conform revistei Unica.

După despărțire, a mers fiecare pe drumul lui.  Între timp, Jojo este mama a doi copii și este căsătorită cu actorul Paul Ipate. 

Galerie foto