Iepurasul Roxana Marinescu: “Nu mai beau cafea de la dozator! Mi-e frica de cancer!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Esti la serviciu, la scoala, sau pur si simplu pe strada si vrei sa bei o cafea? Ei bine, evita cat poti de mult dozatoarele cu astfel de bauturi, pentru ca nu sunt deloc sanatoase. Nu o spunem noi, ci profesorul Gheorghe Mencinicopschi, care ne avertizeaza ca ne putem pricopsi cu mai multe boli daca nu renuntam la cafeaua de “un leu” de la tonomat!

“Cea mai mare problema cu tonomatele de cafea este faptul ca nu se afiseaza ingredientele. Practic, nu stim ce bem. Ne luam astfel o cafea cu lapte si bem tot felul de substante nocive. Pe de alta parte, nu stim ce procent de cofeina consumam cand bem aceste cefele de la aparat. Mai mult,  sunt servite in pahare de plastic care sunt deosebit de periculose. Este de notorietate faptul ca plasticul incins elimina bisfenol A, o substanta deosebit de periculoasa, ce poate dezvolta cancer la san sau la testicule”, ne-a explicat profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

“Habar n-veam ca este periculoasa cafeaua de la dozator. Azi am auzit si eu pentru prima data, si nu mai pun gura pe astfel de bauturi, mai ales dupa ce am azuit ca poti face si cancer de la plasticul ala.  Apropape in fiecare zi imi luam o cafea cu lapte de la astfel de tonomate.  Chiar azi ma duc sa-mi cumpar un espressor sa-mi fac doar acasa”, ne-a spus, ingrozita, Roxana Marinescu, iepuras Playboy.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate