Ies la iveală informații halucinante din dosarul „Mâncătorului de femei”. De ce și-a ucis ultima soție

Vasile Lavric este suspectat că și-ar fi omorât toate partenerele de viață!

vasile lavric
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Vasile Lavric supranumit și „Mâncătorul de femei” este suspectat că ar fi comis patru crime. Este bănuit că și-a ucis toate femeile cu care a trăit, dar anchetetorii nu reușesc să adune suficiente probe pentru a-l încrimina. 

Recent, din dosarul acestuia au ieșit la suprafață informații halucinante. Bărbatul, în vârtsă de 62 de ani, și-ar fi omorât ultima nevastă în noaptea de 10 spre 11 iunie 2020, după ce un vecin i-ar fi spus că femeia a fost, în tinerețe, de „moravuri uşoare”. Vasile Lavric o mai bănuia că vorbea și cu alți bărbați pe rețelele de socializare. 

Informații halucinante din dosarul „Mâncătorului de femei”

Se pare că Vasil Lavric a aflat de la copii că femeia trimitea „inimioare” pe Facebook altor bărbați, iar asta l-a înfuriat la culme.

Acesta a plecat pe 10 iunie, anul trecut, cu soția sa de acasă și s-a întors singur. 

„În seara de 10 iunie 2020, după ce a informat membrii de familie că ar avea de prestat un serviciu de tractare la o distanţă mai mare de domiciliu, unde urma să meargă împreună cu Lavric Aurica, inculpatul şi soţia sa au părăsit împreună domiciliul, deplasându-se cu platforma de tractare într-o direcţie necunoscută.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Vasile lavric
Vasile Lavric [Sursa foto: Romania TV ]

În cursul acelei nopţi, inculpatul şi-a ucis soţia  şi i-a ascuns cadavrul pentru a evita tragerea la răspundere penală, după care s-a întors singur acasă în cursul dimineţii”, se arată în referatul propunerii de arestare, citat de Antena3.

Nici până în ziua de astăzi anchetatorii nu au reușit să găsească cadavrul femeii. Vasile Lavric se dezice de această crimă, fără a comenta în vreun fel acest incident. Procurorii încearcă acum să-l ducă în spatele gratiilor. 

„În ceea ce priveşte modul şi mijloacele de săvârşire a infracţiunii de omor, facem trimitere la dificultatea evidentă de a stabili o situaţie de fapt precisă în condiţiile în care cadavrul victimei nu a fost găsit, iar inculpatul, după ce a negat comiterea faptei, s-a prevalat de dreptul la tăcere, furnizând declaraţii fără a accepta întrebări din partea procurorului.

Citeste si: Legătura incredibilă între “mâncătorul de femei” şi Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”

Nu trebuie omis nici impactul periculos pe care ipoteza neluării unor măsuri ferme împotriva persoanelor care comit fapte de acest gen îl poate avea asupra activităţii de prevenţie, întrucât se acreditează ideea eronată că acţiunile menite a ascunde cadavrul umare comiterii unui omor asigură evitarea tragerii la răspundere penală”, a mai notat procurorul de caz.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Socant! Noi fragmente de os gasite in curtea "mancatorului de femei" din Radauti

Povestea lui Vasile Lavric, noul Rîmaru al Romaniei! Este acuzat ca a ucis 6 femei, dintre care trei au fost surori! Cu toate a trait in concubinaj!

Cum a fost găsită fetița de 11 ani dispărută din sectorul 4, București! O ipoteză șocantă a fost luată în calcul

Horoscop Zilnic Sâmbătă 6 Martie 2021: TAURUL va putea să își asume anumite riscuri, fiind foarte sigur pe sine însuși și propriile forțe!

Anunțul momentului pentru milioane de elevi și profesori din România. Este oficial, se întâmplă de luni, 8 martie

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Exclusiv. Document CIA care aruncă în aer Arabia Saudită. Acuzații grave

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies