Ies la iveală noi amănunte despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Nu mai e cale de întors!

Ies la iveală noi detalii despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că actorul și cântăreața au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește pensia alimentară pentru creșterea copiilor.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ies la iveală noi amănunte despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Nu mai e cale de întors!
Andreea Bălan și George Burcea

Ce pensie alimentară le va da George fetelor lui

Andreea Bălan și George Burcea păreau cuplul perfect, motiv pentru care fanii au rămas profund dezamăgiți în momentul în care au aflat de ruptura dintre cei doi și au sperat că va fi ceva trecător. Când toată lumea credea că este vorba doar despre o simplă ceartă, pe care vor reuși să o depășească, a venit și anunțul fulgerător al divorțului


In articol:

Citeste si: Coronavirus. Sfaturi pe care să le ignori, dacă vrei să te protejezi de Covid-19

Citeste si: Ce se întâmplă cu locurile de muncă din cauza pandemiei de coronavirus! Agenţie ONU, anunț de ultim moment: "Zeci de milioane de oameni riscă să îşi piardă job-ul"

Citeste si: Ministrul Muncii a făcut anunțul! Noi măsuri în ceea ce privește șomajul tehnic. Ce s-a schimbat

Se pare că Andreea și George sunt din ce în ce mai hotărâți de pasul pe care urmează să îl facă la doar câteva luni de la căsătoria care a emoționat o țară întreagă. Ba chiar au ajuns și la un numitor comun în cee ace privește pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să i-o ofere artistei pentru creșterea copiilor. 

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Ies la iveală noi amănunte despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Nu mai e cale de întors!
Andreea Bălan și familia

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan a declarat că urmează să depună actele, doar că divorțul dintre ea și tatăl copiilor ei nu va avea loc la notar, ci la tribunal, iar asta pentru că au doi copii împreună.

Dar, activitatea tribunalelor continua să fie îngreunată din cauza pandemiei de coronavirus care se accentuează și în România pe z ice trece. Astfel că, situația rămâne la fel între cei doi. Dar asta nu înseamnă că nu au stabilit termenii și condițiile divorțului, din contră.

Andreea Bălan și George Burcea au căzut de acord asupra sumei pe care actorul trebuie s-o scoată din buzunar. Vorbim despre 700 de lei pentru fiecare copil. Astfel, lunar, artista va primi 1400 de lei de la George Burcea, conform Antena Stars. 

Ies la iveală noi amănunte despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Nu mai e cale de întors!
Andreea și George la nuntă

Mai mult, George Burcea o va putea lua pe fiica cea mare în weekenduri. Pe mezină însă, nu o va putea lua până când aceasta va împlini 2 ani, informează Spynews.ro

„Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii. (...) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la un post de televiziune.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Liviu Vârciu a comis-o. Ce a făcut în plină pandemie de coronavirus. „Eu nu mai rezist”

Reacţia virală a unui bătrânel din Braşov după ce a fost prins în autobuz în afara programului impus de autorităţi: "Cum să mă dau jos? Am plătit bilet"

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Jador, amendat cu o sumă colosală chiar de ziua lui. Ce lege a încălcat şi cum a reacţionat după întâlnirea cu poliţiştii

Șoferii, puși la plată chiar dacă nu își scot mașinile din garaj! Asigură-te că nu ți-a expirat acest document înainte să ieși din casă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies