Iftimoaie, Lungu si Irimia s-au transformat in Mosi Craciuni! Ei ii ajuta pe sinistratii din judetul Galati

Cunoscutii luptatori ai circuitului Superkombat, Ionut Iftimoaie si Alexandru Lungu, dar si promotorul Eduard Irimia se vor transforma in Mosi Craciuni si vor imparti cadouri familiilor sinistrate din urma inundatiilor din aceasta toamna, din comuna Costache Negri, judetul Galati. Evenimentul va avea loc joi, 12 decembrie, incepand cu orele 14.00 in fata Primariei comunei Costache Negri si va fi derulat impreuna cu Asociatia umanitara „Noi iubim viata”.

Distribuie pe:

Ionut Iftimoaie este unul dintre luptatorii care vor da o mana de ajutor sinistratilor din Galati
In urma cu o luna, atunci cand am stabilit ca marea finala va avea loc in Galati, pe 21 decembrie, am anuntat si faptul ca lansam o campanie pentru victimele inundatiilor din judet. Aceasta este una dintre actiunile pe care le organizam impreuna cu partenerii nostri si sper sa aducem un strop de bucurie in viata oamenilor greu-incercati in aceste vremuri”, a afirmat Eduard Irimia, care, in colaborare cu Primaria Galati, va pune la dispozitie un autobuz, dar si bilete gratuite, pentru locuitorii din Costache Negri dornici sa asiste la finala circuitului mondial Superkombat, acolo unde 18 luptatori din 11 tari se vor confrunta in cel mai mare eveniment pe reguli de K-1 din Europa in acest an.

E un sentiment sa stii ca poti ajuta, mai ales in perioada sarbatorilor, atunci cand toata lumea trebuie sa aiba parte de liniste si sa se bucure de viata in sanul familiei. Sper sa continuam cu astfel de actiuni”, a spus Iftimoaie.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

"Multumim companiei British American Tobacco pentru sprijinul pe care l-a acordat asociatiei noastre pentru a putea face o bucurie familiilor necajite din judetul Galati acum, in prag de Sarbatori.Speram ca pe viitor sa putem face multe lucruri frumoase aici. Unul dintre proiectele asociatiei noastre este ca din primavara anului 2014 sa incepem reconstructia a cel putin zece case daramate de inundatii”, a declarat Otilia Caloian, voluntar la Asociatia „Noi iubim viata”.

Marea finala a circuitului Superkombat va avea loc pe 21 decembrie, la Patinoarul Dunarea din Galati, si va fi transmisa in direct in aproximativ 100 de tari. In total, 16 luptatori din 12 tari se vor duela in mega-evenimentul din orasul-port la Dunare.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate