Îi calcă fiul lui Ernest pe urme în TV? Ce spune realizatorul „În căutarea adevărului”: „Fii-miu, când era mic, era facinat de reclamele de la TV” | EXCLUSIV

Ernest a dezvăluit ce-și dorește cel mai mult pentru viitorul băiatului lui, Alex, într-un interviu exclusiv pentru WOWnews.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Ernest și-a început cariera în televiziune la 19 ani, odată cu participarea în reality show-ul „Big Brother”, care s-a dovedit o adevărată rampă de lansare pentru acesta în showbiz.

Alex, fiul lui Ernest și al soției lui, Adriana, are doar 8 ani, însă Ernest se gândește încă de pe acum la drumul pe care-l va urma băiatul în viață.

Ernest: „Nu ai cum să ai o minte sănătoasă, atât timp cât tu nu știi care-ți sunt limitele.”

Cei peste 20 de ani petrecuți în media și tipologiile de oameni pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului l-au ajutat pe Ernest să înțeleagă cât de mult poate păcăli pe cineva mirajul showbiz-ului și, mai mult, l-a ajutat să înțeleagă ce efecet are epoca social media asupra celor mici. Realizatorul emisiunii „În căutarea adevărului” se gândește cu nostalgie la copilărie și la viața fără atâtea dispozitive care să-ți fure atenția, și compară cu fascinația lui Alex pentru TV încă de la o vârstă fragedă.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Fii-miu, la nici 2 ani de zile, putea să fie orice pe TV...în momentul în care intrau reclamele, lăsa orice și era fascinat. Există o explicație și pentru asta. Succesiunea rapidă a cadrelor, felul în care este făcut montajul. Uite că acel cârlig îl agață.

Mă uit un pic la generația noastră...totuși, nu cred că au fost nebuni când au zis <<Mens sana in corpore sano.>> Nu ai cum să ai o minte sănătoasă, atât timp cât tu nu știi care-ți sunt limitele, mai ales fizice, atât timp cât tu nu ești mulțumit cu corpul tău, atât timp cât nu ai o activitate fizică, pentru că printr-o activitate fizică se întâmplă niște procese care-ți liniștește psihicul, îți face un pic ordine în sertărașe.
(...) Pentru noi era o dramă să ni se spună să stăm în casă! Am prins și etapa aceea a anilor ’90, când aveai 10-20 de posturi TV, dar înnebuneam. Nu doream să ne uităm la televizor. Voiam să fim afară, să ne cățărăm în copaci, să ne dăm cu bicicleta, să ne jucăm cu mingea”
, a declarat Ernest în exclusivitate pentru WOWnews.

Citeste si: Ernest și soția lui, îndrăgostiți ca în prima zi: „Între noi există încă acest element animalic de nebunie”| EXCLUSIV

Ce-și dorește Ernest pentru Alex: „Să știe că, în viață, există și decepții, și dezamăgiri, și oameni răi, și multă prostie, și multă fățărnicie.”

Îi calcă fiul lui Ernest pe urme în TV Ce spune realizatorul „În căutarea adevărului”

Rețelele sociale și televizunea pot creea, nu de puține ori, iluzia că viețile celor din jur sunt perfecte sau lipsite de griji și probleme, față de ale noastre. Ernest mărturisește că nu va sta în drumul lui Alex dacă acesta va dori să-i urmeze drumul în TV, doar că, înainte de toate, ar vrea ca băiatul să înțeleagă și părțile mai puțin roz ale vieții.

„N-aș avea cu ce să fiu împotrivă. Nu văd de ce m-ar deranja într-un fel sau altul. Până ajunge el în punctul ăla, la vârsta de 19 ani, ce mi-aș dori eu pentru el este ca el să fie pregătit pentru ce înseamnă viață. Nu doar panseluțe, nu doar filme frumoase, nu doar unicorni roz. Să știe că, în viață, există și decepții, și dezamăgiri, și oameni răi, și multă prostie, și multă fățărnicie. Să știe că, în viața, nu e mereu simplu, că trebuie să tratezi lucrurile și serios, nu doar în bășcălie, să știe că este responsabil pentru faptele sale, că faptele sale au consecințe. Este stăpânul propriului lui destin. Acestea ar fi armele de care ar avea nevoie pentru a ajunge un om de succes, indiferent de domeniu”, a adăugat Ernest.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ernest și soția lui, îndrăgostiți ca în prima zi: „Între noi există încă acest element animalic de nebunie” | EXCLUSIV

Ernest, "în căutarea adevărului", într-un interviu de excepție: „Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie. Noi, ca bărbați, nu vom putea ști niciodată ce...

Ernest, totul despre secretul unui mariaj de succes! "Noi am reușit să ne construim o familie frumoasă împreună!"

4 zodii vor avea de luat decizii grele mâine. Astrele sunt alături de ei

Vestea dimineții despre CONSTANTIN ENCEANU! NU A MAI REZISTAT! Ce s-a întâmplat cu marele cântăreț

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Regula de aur, necunoscută de milioane de șoferi. Scapă de traficul infernal!

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies