Îl credeai pe Costin Gheorghe de la Exatlon bad boy-ul competiţiei? Iată cum a vorbit despre el fosta colegă Diana Pivniceru! VIDEO!

Costin Gheorghe de la Exatlon, lăudat de o fosta colegă! Uite ce a spus Diana Pivniceru despre el!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Diana Pivniceru a fost una dintre cele mai bune concurente de la Exatlon 3. Din păcate însă, o accidentare i-a oprit evoluţia frumoasă în competiţie, "faimoasa" despărţindu-se în lacrimi de colegii ei.

Citeste si: Botez SECRET, cu 15 persoane, în familia lui Costin Gheorghe de la Exatlon! Sora sportivului şi-a creştinat fetiţa, iar "faimosul" a fost la eveniment! Avem poze exclusive!

Sportiva ţine însă în continuare legătura cu fanii ei care o încurajează şi îi spun că, deşi a stat puţin în Republica Dominicană, a demonstrat că are calităţi de învingătoare şi spirit de echipă.

fara descriere

Costin Gheorghe de la Exatlon, lăudat de o fosta colegă! "E un bărbat educat"

Într-un live pe care l-a făcut, de curând, pe o reţea de socializare, protagonista noastră a vorbit foarte frumos despre Costin Gheorghe, fostul ei coleg de echipă. Chiar dacă băiatul a fost privit de câteva ori ca un "bad boy" (n.r băiat rău) al competiţiei fenomen, Diana Pivniceru susţine că fotbalistul nu este doar un concurent puternic, cu mari şanse la trofeu, ci şi un prieten de nădejde şi un băiat foarte bine educat.

Citeste si: Mesajul care a făcut-o pe Elena Gheorghe să plângă! Vezi ce filmare a trimis Costin Gheorghe de la Exatlon familiei lui chiar înainte să i se ia telefonul. "Ştiţi că ăsta este of-ul meu" VIDEO EXCLUSIV!

"Costin este foarte tare! E un bărbat educat, stilat în vorbă şi în atitudine, şi foarte inteligent. E un prieten bun şi îmi place foarte mult de el", a spus Diana Pivniceru.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate