Il mai sti pe fostul presedinte roman Emil Constantinescu? In astfel de ipostaze nu l-ai mai vazut vreodata! Aceasta e adevarata sa meserie

Emil Constantinescu a fost presedintele Romaniei intre 1996 si 2000. Nu a fost una dintre cele mai fericite perioade pentru romani, Constantinescu fiind uitat ca personaj politic in ultimii ani. Totusi, nu politica reprezinta adevarata sa meserie!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereConstantinescu, in Africa de Sud langa unul dintre cele mai vechi depozite geologice din lumefara descriereConstantinescu, studiind in 1999 pe vremea cand era Presedinte, efectele eroziunii produse de maree, in Canadafara descriereEmil Constantinescu a fost presedintele Romaniei intre 1996 si 2000fara descriereIn Rezervatia naturala din Africa de Sud, intr-o aplicatie geologica, alaturi de alti colegifara descriereIn zona de separare a aurului, intr-o exploatare aurifera din AustraliaPana a ajuns politician, Emil Constantinescu a fost cadru didactic. De altfel, aceasta a fost meseria sa, intotdeauna, chiar si in perioada mandatului de presedinte. Cariera sa a evoluat, el fiind considerat om de stiinta. Specializarea lui Constantinescu e geologia. Din acest motiv, studiile l-au dus peste tot prin lume. Va prezentam o serie de imagini inedite cu fostul presedinte facandu-si meseria de... geolog!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate