Il mai stii pe domnul “Nu stiu de-astea”? Ce mai face si cum mai arata Ciprian Apostoaie, romanul care a devenit celebru cu replica "Vreau sa-mi fac o prietena dar..." ! Misty l-a intalnit la Piatra Neamt – FOTO

Misty si Keo si-au petrecut Craciunul impreuna, la Piatra Neamt, unde au sustinut concerte.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereLa unul din concerte, langa scena si-a facut aparitia Ciprian Apostoaie, tanarul care a facut furori in urma cu cativa ani cand raspundea unui reporter cu “Nu stiu eu, nu stiu, nu stiu de-astea”. (Vezi AICI cu ce se ocupa Ciprian in Piatra Neamt)

Inregistrarea video cu Ciprian cand a fost intrebat de catre un reporter care este pluralul cuvantului “telecomanda”, iar el a raspuns cu “Nu stiu, nu stiu de-astea”, a adunat milioane de vizualizari pe Internet.

fara descriereMisty s-a fotografiat cu el si a postat imaginea pe contul ei de socializare unde a scris si cateva randuri.

Nu l-am cautat, dar l-am gasit la scena in Piatra Neamt. Mi-a zis ca in continuare "Cauta prietena si nu gaseste, cauta prietena si nu gaseste!!! Sau? Doua! Nu stiu d'astea! Rog toate fetele sa apeleze la el”, e mesajul postat de Misty, langa imaginea cu ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate