Vedete

Îl mai ştii pe Timmy, păpuşa vie a Tabithei? Vei rămâne uimit să afli ce destin ŞOCANT a avut!

Unul dintre cele mai simpatice personaje din celebrul serial ”Pasiuni” a fost, fără doar şi poate, Timmy, păpuşa vie a vrăjitoarei Tabitha, care visa la dragostea lui, Charity Standish. Se temea la nebunie de pisica Fluffy, dar adora celebrele ”Martimmys”, momente care erau cu adevărat savuroase, mai ales că se bucura intens de compania Tabithei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Îl mai ştii pe Timmy, păpuşa vie a Tabithei? Vei rămâne uimit să afli ce destin ŞOCANT a avut!icon photo
În ciuda întâmplărilor vesele de care se bucură în timpul filmărilor, Timmy, personaj interpretat de Josh Ryan Evans, a avut parte de un destin de-a dreptul crunt. Era născut în anul 1982, dar arata ca un bebeluş din cauza faptului că suferea de o formă severă de nanism. La 17 ani, când apărea în ”Pasiuni”, măsură doar 94 de centimentri.
Îl mai ştii pe Timmy, păpuşa vie a Tabithei? Vei rămâne uimit să afli ce destin ŞOCANT a avut!

Trei ani mai târziu, în 2002, actorul care a avut ocazia să joace şi alături de Jim Carrey se stingea din viaţă, din cauza unei complicaţii la inimă.

Josh Evan Ryan şi-a început carieră la 12 ani, când a apărut în mai multe reclame, dar şi în mai multe filme, printre care ”Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas”, ”Ally McBeal”, ”7th Heaven”, ”Poltergeist: The Legacy” etc.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune